Unde vezi filme online gratis și legal fără bătăi de cap

Unde vezi filme online gratis și legal fără bătăi de cap

Filme online e greu să vezi gratis, dar asta nu oprește căutarea. Dacă n-ai bani să-ți faci un abonament la Netflix, poți încerca următoarele site-uri unde poți vedea o varietate de filme online, fără să plătești nimic.

În afară popcorn și de abonamentul la internet, n-o să ai vreun cost suplimentar. Cel puțin, asta e promisiunea următoarelor site-uri unde poți vedea filme online gratuit. Nu-ți vor pune la dispoziție cele mai noi filme care apar în cinema, nu pentru o perioadă, dar tot ai de unde alege.

Filme gratis cu Crackle

Crackle este un serviciu online de streaming care aparține de Sony și oferă gratuit o serie de filme și de emisiuni TV străine care sigur ți-ar plăcea. În România, trebuie să îți faci un cont sau să te înregistrezi cu contul de Facebook.

Crackle oferă periodic peste 100 de filme. Selecția se schimbă la o anumită perioadă, așa că trebuie să urmărești ce apare nou. Cele mai multe sunt filme mai vechi, precum The Karate Kid (primul), Point Break sau Serenity, dar și în urmă cu zece sau 20 de ani se făceau filme bune (poate chiar mai bune decât cele de acum), așa că merită să încerci.

În plus, Crackle este disponibil atât pe un computer, cât și pe dispozitivele mobile, inclusiv console de jocuri.

Internet Archive ți-ar putea asigura câteva filme gratis

Internet Archive este, după cum spune și numele, o arhivă online unde poți găsi o mulțime de filme, chiar și unele de lung metraj, dar care sunt din acelea vechi, alb-negru. Pentru că sunt puse la dispoziția publicului, nu ai neapărat nevoie de un cont online, dar să creezi unul dacă vrei să-ți faci o listă cu filmele favorite. Este un site ideal pentru cei care vor să-și formeze o vastă cultură cinematografică.

Arhiva poate fi accesată și de pe dispozitivele mobile, dintr-un browser, iar pe iOS funcționează și de pe Safari.

Kanoply îți aduce filme online

Kanoply este un fel de bibliotecă online cu filme. Platforma a făcut viața mai frumoasă în campusurile studențești din Australia și a devenit populară și în alte părți ale lumii. PAre că funcționează și în România dacă îți creezi un cont sau te autentifici cu contul de Facebook sau de Google.

În principal, Kanoply oferă materiale video educative, cum ar fi documentare, dar găsești și filme indiene sau pelicule mainstream.

[readmore]

Tubi Tv e o alegere, cât de cât, bună

Tubi Tv este foarte asemănător cu Crackle și oferă o mare varietate de filme comerciale. Nici aici nu trebuie să îți creezi un cont pentru a viziona un film, dar acesta te ajută să-ți faci o listă cu filmele favorite. Tubi Tv funcționează și pe dispozitivele mobile, așa că nu trebuie să-ți faci griji că ai să te plictisești într-o călătorie lungă.

Urmăriți Playtech.ro și pe
Sursa: cnet