26 sept. 2018 | 06:30

Fantastic Beasts 2: Continuarea Harry Potter primește ultimul trailer

VIDEO ACTUALITATE

Al doilea film din seria Fantastic Beasts se pregătește să ajungă în cinematografe, iar continuarea francizei Harry Potter tocmai a primit ultimul trailer înainte de lansare. 

În urmă cu aproximativ un deceniu, filmele erau precedetare de un singur trailer. Eventual, putea fi vorba de un teaser de aproximativ 30 de secunde care te pregătea pentru lansarea trailerului efectiv. Acele vremuri au apus demult, iar când vine vorba de pelicule cu un potențial foarte generos la box office, este posibil să vezi chiar și 3-4 trailere până la lansarea efectivă a lung metrajului în cinematografe.

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de premiera Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald, continuarea Harry Potter a primit trailerul final. Acesta poate fi vizionat în tihnă mai sus. În continuare, este vorba de un conflict între vrăjitori care pune sub semnul întrebării existența rasei umane.

Primul film din noua serie de pelicule fantastice a fost Fantastic Beasts and Where to Find Them. Newt Scamander interpretat de actorul Eddie Redmayne a jucat rolul principal. În cel de-al doilea film, Newt se va afla din nou în centrul atenției, în timp ce profesorul Grindelwald va încerca să facă ravagii la scară planetară. „Lumea vrăjitorilor şi cea a non-vrăjitorilor au avut parte de pace timp de peste un secol. Grindelwald vrea ca această pace să fie distrusă”, spune profesorul Dumbledore în acest trailer. Ca referință, Dumbledore este intepretat de Jude Law.

Din trailerul final pentru Fanatastic Beasts 2, este evident că vom vorbi de un un conflict de proporții între personajul lui Redmayne și cel interpretat de Johnny Depp. „Vrei să îl vânez? Să îl ucid?”, întreabă Newt Scamander. Iar Dumbledore îi răspunde astfel: „Eu nu pot să fac nicio mişcare împotriva lui Grindelwald. Tu eşti acela care trebuie să facă asta”. Acestea sunt câteva rânduri de text desprinse din trailer, dar nu este foarte clar contextul în care Dumbledore este restricționat în a-și arăta puterea împotriva lui Grindelwald.

Filmul „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” va avea premiera în Marea Britanie pe 16 noiembrie. În aceeași zi, pelicula va intra în cinematografele din România pentru a fi vizionat de către curioși.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele