eMAG Stock Busters: ultima zi cu reduceri bune la telefoane

eMAG Stock Busters: ultima zi cu reduceri bune la telefoane

eMAG mai are o zi de reduceri în campania Stock Busters. Cum tot se apropie Paștele, poate e timpul să-ți schimbi telefonul.

Sub sloganul „A început vânătoarea de stocuri„, eMAG a pornit pe 20 martie campania Stock Busters. Sunt oferte de până la 50% la telefoane, televizoare, jucării pentru copii, bricolaj și chiar fashion. Am ales pentru ultima zi de campanie telefoane pe care să le cumperi și să nu regreți. Oferta completă o vezi pe eMAG Stock Busters.

Trebuie să arunci o privire și pe oferta de electrocasnice mici. Ai aspiratoare, fiare de călcat, storcătoare sau chiar espressoare ca să te bucuri de-o cafea bună oricând. Reducerile sunt mari, dar variază de la produs la produs.

Reduceri eMAG la telefoane foarte bune și în 2018

Prima recomandare este un Samsung Galaxy Note 8 la care există acum o reducere de 17%. Acest telefon a fost lansat în vara lui 2017, are un ecran excelent și stylus. Totodată, e primul Samsung cu două camere. Îl găsești în oferta eMAG la preț mic.

Urmează LG V30, tot cu un ecran mare, cu raport de aspect 18:9, disponibil și într-o nuanță de culoare nouă. Prețule  cu 33% mai mic și concurează și în 2018 cu modelele de top. Are două camere foto, un design plăcut și îl poți cumpăra de la eMAG în actuala campanie.

În primăvara lui 2017 era lansat Huawei P10. Are scanner de amprentă, va face trecerea la Android Oreo, e disponibil într-o nuanță de verde realizată în colaborare cu Pantone și încă e un telefon bun pentru anul acesta. Îl găsești cu reducere de 26% în campania eMAG.

Nu în ultimul rând, un telefon cu iOS. Dacă iPhone X încă ți se pare scump, din fericire există iPhone 8. Are un hardware la fel de bun, rezistă la apă și praf, are 64 GB spațiu de stocare și cel mai nou sistem de operare. În prezent, e la cel mai bun preț din ultima vreme. Îl găsești la eMAG la ofertă.