eMAG lansează Stock Busters cu reduceri la mii de produse

eMAG lansează Stock Busters cu reduceri la mii de produse

eMAG a pornit o nouă campanie Stock Busters. Asta înseamnă că vrea să atragă atenția asupra reducerilor de stoc și, implicit, are reduceri la mii de produse.

eMAG Stock Busters a debutat pe 20 martie și se va termina pe 22 martie. Magazinul promite reduceri de până la 50% și cuprinde toate categoriile. Ai prețuri bune la telefoane, laptopuri, electrocasnice mici, mobilă, dar și bricolaj sau jucării pentru copii.

Reduceri eMAG în campania Stock Busters de care să profiți acum

Ca-n orice campanie bună de reduceri, începem cu un telefon: LG V30 într-o nuanță specială de culoare. Poți cumpăra cu o reducere de 31% telefonul în nuanța Moroccan Blue. Are 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM, un ecran de 6 inci cu rezoluție QuadHD și două camere foto. Îl găsești în campania Stock Busters la eMAG.

A doua alegere este Huawei Mate 10 Pro, cu 128 GB spațiu de stocare, dar și 6 GB memorie RAM. Are deja Android Oreo cu interfața EMUI 8 și are un preț mult mai bun decât la lansare. Compania a introdus pe piață acest model în octombrie 2017. Îl găsești la eMAG.

Dacă vrei o tabletă, nu poți greși cu un iPad. Aici e modelul Pro, cu ecran de 10,5 inci, 64 GB spațiu de stocare și cel mai nou sistem de operare iOS. Altfel, tableta dispune de-o baterie de 8.134 mAh și o cameră foto de 12 megapixeli. O găsești cu 13% reducere la eMAG.

[readmore]

Ca laptopuri, o primă alegere este un Acer Aspire cu ecran de 15,6 inci full HD, procesor AMD cu patru nuclee la 2,7 GHz, 8 GB de memorie RAM și un SSD de 256 GB. Are și placă video, AMD Radeon RX540 cu 2 GB memorie RAM. Prețul e cu 26% mai mic la eMAG.

A doua alegere, la un preț puțin mai mare, este ASUS Zenbook cu ecran de 14 inci full HD. Are o memorie RAM de 8 GB și 256 GB spațiu de stocare. Vine deja cu Windows 10 și are un procesor Intel de ultimă generație. Îl poți cumpăra de la eMAG cu reducere de 12%.

Citește și: