eMAG: reduceri foarte bune la electronice și electrocasnice pentru casă

eMAG: reduceri foarte bune la electronice și electrocasnice pentru casă

eMAG continuă campania Stock Busters. Azi am ales electronice și electrocasnice numai bune pentru casă.

Chiar dacă primăvara nu e aici, ca vreme, atunci poți să te bucuri de schimbare cu achiziții noi. Un televizor nou poate fi excelent pentru toate sezoanele Netflix pe care vrei să le vezi, iar o mașină de spălat vase te scapă de grija veselei. Campania eMAG Stock Busters îți aduce prețurile bune.

Oferte eMAG în Stock Busters

N-ar fi campanie bună cu reduceri, dacă nu poți să iei acele produse care te ajută cu adevărat. Aici intră mașina de spălat vase Bosch cu 12 seturi, șase programe și o casă energetică A++. Materialul exterior e din inox, așa că adaugi și un plus de calitate bucătăriei. Prețul este cu 45% mai  mic la eMAG.

Tot pentru bucătărie, nu poate lipsi un aragaz mai bun. În acest caz, am găsit un model Beko cu patru arzătoare, aprindere electrică și reglarea presiunii pentru gaz natural. E tot din inox și are un preț mai mic cu 32% la eMAG.

Poate ești obișnuit cu telefonul, poate deja ai trecut pe laptop, dar un PC clasic încă are multe de oferit. În acest sens, îți recomand un model ASUS cu procesor Intel i7 a șaptea generație, 8 GB de memorie RAm, un hard disk de 1 TB și placă video integrată. Poți cumpăra acest model cu 25% reducere la eMAG.

[readmore]

Pentru sufragerie îți trebuie un televizor. În acest caz, alege un model smart cu sistem de operare bun, cum ar fi webOS, dar și o diagonală mare și rezoluție 4K. Am găsit cu 37% reducere un model LG.

Pentru bucătărie ar trebui să iei în calcul un aspirator modern, puternic și util. Aici am găsit Dirt Devil fără sac, cu volum de 2,7 litri și filtru Hepa. Prețul la eMAG e redus cu 49%.

Nu în ultimul rând, poate vrei să schimbi frigiderul. Aici am găsit un model Beko cu două uși, volum de 446 litri și clasa energetică A+. Are o înălțime de 1,85 metri, functie NeoFrost și compartiment everfresh. Prețul e cu 38% redus la eMAG.

Citește și: