eMAG: reduceri Stock Busters de care să profiți ca să nu regreți

eMAG: reduceri Stock Busters de care să profiți ca să nu regreți

Pentru câteva zile, eMAG are reduceri în campania Stock Busters. Cum îi spune și numele, ai putea găsi produse la final de stoc de al căror preț mic să profiți. Ți-am adunat câteva oferte ca să știi ce poți alege.

eMAG Stock Busters se desfășoară între 20 și 22 februarie. În a doua zi a campaniei am ales câteva telefoane, televizoare și o tabletă specială pe care ar trebui să le alegi dacă vrei niște dispozitive performante, dar și la preț bun. Lista e mare, imensă chiar, cu câteva zeci de mii de produse din diverse categorii. O poți explora în pagina dedicată eMAG campaniei.

eMAG: oferte de care să profiți în Stock Busters

Încă de la Black Friday, iPhone SE a fost la un preț foarte bun la eMAG. Acum intră în campania de reduceri și îl poți lua cu un preț cu 34% mai mic. Are hardware de iPhone 6s, adică spațiu de stocare de 32GB, cameră foto de 12 megapixeli, Touch ID și ecran Retina. Îl găsești la preț bun acum.

Dacă vrei un Android, dar și un ecran mare, atunci Huawei P10 Plus ar putea fi ceea ce cauți. E disponibil cu reducere de 26% în nuanța prestige gold și spațiu de stocare de 128GB. Prețul la care îl listează eMAG acum e foarte bun.

Tot în lumea portabilității și mobilității, nu poate fi ignorată tableta – computer Microsof Surface Pro. E o prezență rară pe piața din România, dar cu un hardware care include Intel Core i7, 8GB memorie RAM și SSD de 256GB nu e de ignorat. Are si un ecran foarte bun la 12,3 inci. Are o reducere de 12% acum la eMAG.

[readmore]

N-ai motiv să nu treci la un TV smart în prezent. De exemplu, un model LG cu diagonală de 123 cm are rezoluție 4K Ultra HD și rulează webOS cu aplicații pentru Netflix, HBO Go sau browser web. Prețul e cu 28% mai mic în campania Stock Busters.

O alternativă la modelul de mai sus poate fi Star-Light smart cu o diagonală de 165 cm, rezoluție Ultra HD și o reducere de 34%. Difuzoarele sunt stereo, 2 x 8 wați, îl poți conecta la WiFi și ai o conectivitate bună prin porturi HDMI, USB sau Scart. Găsești modelul acesta le eMAG.

Citește și: