eMAG: reduceri bune în prima zi de Stock Busters

eMAG: reduceri bune în prima zi de Stock Busters

O nouă campanie de reduceri Stock Busters a început la eMAG, iar mai jos ai trei sugestii de produse pe care să le cumperi la preț bun.

Toate reducerile din campania Stock Busters sunt AICI, iar în următoarele rânduri găsești trei recomandări de produse.

Samsung Galaxy A8 (2018) s-a lansat aproximativ o lună și e un telefon bun pe care să-l cumperi dacă nu vrei un S8, dar dacă vrei totuși un smartphone premium. Dispozitivul vine cu un ecran generos, de tip Infinity; are raport de aspect de 18,5:9 și rezoluție de 2.220 x 1.080 pixeli. Ai la dispoziție 32 GB de spațiu de stocare, numai buni pentru a salva pozele și filmulețele făcute cu camera principală de 16 MP, sau cu camerele foto duale de pe față, de 16 + 8 MP. Toate detaliile despre Samsung Galaxy A8 (2018) și prețul redus sunt la eMAG, în noua campanie de reduceri.

Dacă vrei un televizor nou, modelul LG 49UJ620V poate fi o alegere bună. Diagonala este mai mult decât generoasă, având 123 de centimetri, iar rezoluția este exact cea la care te-ai aștepta, 4K. Televizorul vine cu Active HDR, dar și cu HDR Effect, două tehnologii care îți îmbunătățesc semnificativ calitatea imaginii. În plus, ai parte și de un 4K upscaler, care îți aduce conținutul de rezoluție mai scăzută la standardele Ultra HD. Ai acces și la funcții Smart, datorită webOS 3.5. Toate detaliile despre televizor sunt disponibile pe site-ul eMAG, alături de reducerea de 28%.

ASUS X541UA-GO1376T e un laptop de birou destul de util, pe care te poți baza în activitățile zilnice. Are un procesor din generația Kaby Lake, modelul i3-7100U, care rulează la 2,4 GHz, dar și 4 GB de memorie RAM. Notebook-ul are ecranul deja standard, de 15,6 inci, iar rezoluția este HD. Display-ul este ajutat de o placă video integrată, modelul Intel HD Graphics 620. Ai la dispoziție și 500 GB de spațiu de stocare pe HDD. Mai multe detalii despre laptop și despre reducerea de 18% găsești AICI.

Citește și: