eMAG: reduceri la gadgeturi care ți-ar trebui în 2018

eMAG: reduceri la gadgeturi care ți-ar trebui în 2018

Abia acum încep evenimentele numeroase în care producătorii să-și anunțe noile produse, dar cele din anul precedent încă sunt bune și prețul scade, după cum vezi în această listă de recomandări alese de pe eMAG.

Spre final de februarie vom vedea cele mai noi telefoane. Totuși, astfel de gadgeturi au un ciclu de actualizare de doi ani, astfel că poți alege chiar și dispozitive mai vechi, cu preț mai mic, ca să nu mai aștepți după cele noi. De pe site-ul eMAG le-am ales pe cele care vor face față în 2018 și vor fi decente și în 2019.

eMAG: reduceri la telefoane și laptopuri încă bune pentru 2018

Huawei Mate 10 Pro a fost lansat spre finalul lui 2017, în octombrie. Va fi excelent până în toamnă și apoi încă șase luni. Are deja Android Oreo, un ecran de 6 inci cu raport de aspect 18:9, două camere foto, un procesor cu inteligență artificială și o baterie de 4.000 mAh care îți va asigura o autonomie foarte bună. Îl poți cumpăra oficial în România.

Când vine vorba de laptopuri, e destul de simplu să alegi: să aibă cea mai nouă generație de procesoare. În acest caz, a opta de la Intel. Pentru asta, îți recomand un ASUS ZenBook cu Intel i5-8250U până la 3,6GHz, are ecran de 14 inci full HD, 8GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 256GB. Are și Windows 10, dar și placă video. Îl poți cumpăra la reducere de la eMAG.

[readmore]

Ca telefon, înainte de Samsung Galaxy S9, ar trebui să iei în calcul modelul premium din 2017. Aici e cazul unui Samsung Galaxy S8. Are un ecran de 5,8 inci, dispune de 64GB spațiu de stocare și o cameră foto de 12 megapixeli foarte bună. În curând, va primi și actualizare la Android Oreo. E listat acum de eMAG la un preț mai mic.

Am scris acest articol de pe un laptop cu Intel a opta generație. E vorba de un Acer Swift 3 cu Intel i5 până la 3,4GHz, are un ecran de 14 inci full HD, 8GB de memorie RAM și un SSD de 256GB. Ba are și palcă video Nvidia GeForce MX150 cu 2GB. Ca bonus, dispune și de Microsoft Windows 10 Home. Acest model de Acer e disponibil la eMAG.

Citește și: