eMAG: Flash Deals îți aduce oferte excelente la sute de produse

eMAG: Flash Deals îți aduce oferte excelente la sute de produse

eMAG lansează, uneori, o campanie cu vânzare rapidă. Se numește Flash Deals și ai produse din tot felul de categorii. Cea de acum ține patru ore, iar mai jos găsești niște recomandări.

Campania eMAG Flash Deals de acum are cantitate limitată și timp limitat. La ora publicării acestui articol mai sunt trei ore și jumătate de oferte. De la frigidere la aparate de făcut cafeaua și telefoane, ai avea ce să cumperi la preț mai mic.

eMAG Flash Deals cu reduceri mari

Poate cel mai important produs de care să profiți e un procesor AMD Ryzen 5. Are o frecvență de 3,2GHz care poate fi dusă în turbo boost la 3,4GHz, dispune de-o memorie cache de 8BM și are patru nuclee. Tehnologia de fabricație e pe 14 nanometri și are o reducere de 31% acum. Îl găsești la eMAG.

Un set cuptor și plită Hansa a ajuns acum la o reducere de 32%. Are opt funcții, clasa de energie A și un volum pentru cuptor de 66 litri. Are și grill, iar plita dispune de patru arzătoare. Prețul bun e la eMAG în campania nouă.

Dacă ții la echipamentele tale electronice, atunci ar trebui să treci la un UPS. Acesta e un dispozitiv care previne suprasarcinile electrice, dar are și o baterie internă ca să nu pierzi date importante când pică curentul. Modelul de acum e un Serioux 600VA, cu două porturi Schuko și protecție la supratensiuni. Îl găsești la eMAG cu reducere de 14%.

[readmore]

Cel mai important pentru statul la birou sau pentru gaming e un scaun. Modelul de acum e unul de gaming, Nitro Concepts, în nuanțe de negru cu roșu. Are o reducere de 32% și îl găsești la eMAG în Flash Deals.

De la Acer îți recomand un videoproiector pentru toate sesiunile tale de binging. Are o putere de 3.600 lumeni, are port HDMI, o rezoluție de 1.920 x 1.200 pixeli și o greutate de doar 2,7 kilograme. E disponibil la eMAG cu un preț redus cu 20%.