eMAG: reduceri la laptopuri și telefoane performante

eMAG: reduceri la laptopuri și telefoane performante

Pe 14 februarie fie sărbătorești Ziua Îndrăgostiților, fie ignori totul. Oricum ar fi, ai la eMAG reduceri ca să iei cadouri doar pentru tine sau pentru voi. 

eMAG susține că prin actuala campanie de reduceri aduce cadouri romantice la prețuri bune. Sunt grupate în electronice și gadgeturi, îngrijire personală, parfumuri și cosmetice, dar și fashion. Am ales doar dintre electronice și gadgeturi, că restul ți le alegi după niște preferințe personale mai importante decât recomandările.

eMAG: reduceri la laptopuri și telefoane înainte de Ziua Îndrăgostiților

Poate cel mai bun laptop acum e unul cu noua generație de procesoare Intel. În cazul acesta, e un ASUS ZenBook cu Intel i5-8250U până la 3,6GHz, are ecran de 14 inci full HD, 8GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 256GB. Are și Windows 10, dar și placă video. Beneficiază de reducere de 14% la eMAG.

Ca telefon, până apare noul iPhone, iPhone 7 încă își face treaba. E versiunea Jet Black cu 32GB spațiu de stocare, are o cameră de 12 megapixeli și deja a primit cel mai nou iOS. E disponibil la eMAG cu reducere în campania de Ziua Îndrăgostiților. Îl poți cumpăra cu reducere de 21%.

La polul opus al laptopurilor ultraportabile sunt cele de gaming. În acest caz, ai un HP Omen 14 cu procesor Intel i7 de până la 3,8GHz, ecran de 15,6 inci și 8GB de memorie RAM. Are și 1TB de stocare pe hard disk, dar și o placă video cu 4GB memorie RAM, modelul Nvidia 1050 Ti. Prețul pentru acest laptop e cu 14% mai mic la eMAG.

[readmore]

Dintre telefoane, am găsit un Samsung Galaxy S8 în varianta de culoare Rose Pink. Are un ecran de 5,8 inci, dispune de 64GB spațiu de stocare și o cameră foto de 12 megapixeli foarte bună. În curând, va primi și actualizare la Android Oreo. E listat acum de Ziua Îndrăgostiților cu preț mai mic.

Pe gaming, că tot am zis de laptop, există si Microsoft Xbox One X cu spațiu de stocare de 1TB. Folosește un procesor cu opt nuclee, are memorie RAM de 12GB și folosește Blu-Ray. Găsești consola cu reducere de 8% la eMAG.

Nu în ultimul rând, poți alege un Acer Nitro 5. E de gaming, are procesor Intel i7 de până la 2,8GHz, ecranul este de 15,6 inci full HD, are 16GB de memorie RAM și spațiu de stocare pe SSD de 256GB. Placa video este o Nvidia 1050 cu 4GB. Prețul e mai mic cu 18%.