Ellen DeGeneres revine la stand-up pe Netflix: când poți vedea show-ul

Ellen DeGeneres revine la stand-up pe Netflix: când poți vedea show-ul

Ellen DeGeneres revine la prima ei pasiune într-un special pe Netflix. Show-ul de stand-up este programat pentru luna decembrie a acestui an.

Una dintre cele mai populare vedete americane de talkshow și-a început cariera în divertisment prin intermediul show-urilor de stand-up comedy. În anii 2000, în urmă cu aproximativ 18 ani, a avut câteva spectacole pe HBO, pe vremea când Home Box Office reprezenta singura destinație pentru astfel de material. Între timp, Netflix a ajuns la putere și a reușit să aducă ideea de stand-up comedy în casele multor oameni care nu au auzit niciodată de această artă.

Până în prezent, cel mai recent show al lui Ellen Degeneres a fost în 2003. Here and Now a fost filmat la Beacon Theatre în New York. În luna mai a anului trecut, printr-un schimb de replici cu contul oficial de Twitter al Netflix, artista a spus că ar fi interesată să facă un nou spectacol de stand-up pentru cel mai popular serviciu de streaming. Pentru a se pregăti, Degeneres a făcut opt show-uri, trei în San Diego, trei în San Francisco și două în Seattle. Ultimele două show-uri din Seattle au fost imortalizate pentru spectacolul care va fi disponibil pe Netflix.

Anunțul cu referire la data exactă la care va ajunge show-ul pe Netflix a fost făcut într-o manieră destul de ghidusă, prin intermediul postării de mai jos de pe Instagram. Fanii lui Ellen Degeneres o vor putea vedea într-un special de o oră începând cu data de 18 decembrie.

Cei care nu au auzit de până acum de numele Ellen Degeneres o vor recunoaște din spatele vocii lui Dory din Finding Nemo și Finding Dory. A mai apărut în câteva episoade din The Big Bang Theory și într-un episod din Comedians in Cars Gettings Coffee al lui Jerry Seinfeld. Acesta din urmă este de asemenea disponibil pe Netflix.