Dungeon Hunter Champions este alternativa la DOTA 2 pentru mobile

Dacă ți-ai dorit vreodată să ai parte de o experiență similară cu DOTA 2 în deplasare, cel mai nou joc al celor de la Gameloft are multe în comun cu popularul MOBA creat de Valve.

Deși ai fi tentat să crezi că RPG-urile nu se pretează foarte bine pentru un panou sensibil la atingere, seria Dungeon Hunter a celor de la Gameloft are un număr foarte mare de fani. Inspirația din Diablo a fost evidentă din totdeauna, dar acum, dezvoltatorii au luat o pagină și din creația de tip MOBA a celor de la Valve. Cel mai nou joc este intitulat Dungeon Hunter Champions și tocmai a devenit disponibil pentru iPhone, iPad și Android.

Dungeon Hunter Champions se distanțează destul de mult ca și concept de celelalte titluri ale francizei. În loc să vorbim de un RPG tradițional în care îți alegi un personaj cu ajutorul căruia parcurgi o poveste, va fi implementat un mod de joc similar cu experiența oferită de League of Legends, DOTA 2 și alte jocuri din familia MOBA – Multiplayer Online Battle Arena.

O campanie single player în care îți poți dezvolta eroul și poți efectua misiuni va fi inclusă in-game, dar cei mai mulți îl vor descărca probabil pentru componenta MOBA. O altă noutate prezentă în Dungeon Hunter Champions constă în includerea raidurilor cu un boss foarte capabil la final. Pe acela nu-l poți învinge decât cu ajutorul prietenilor cu care vei forma o echipă.

Amatorii de bătălii în format MOBA vor avea acces la un mod de joc PVP și la lupte de tip 5 versus 5 jucători, la fel ca în alte jocuri similare. În privința prețului de achiziție, Dungeon Hunter Champions va fi un joc free-to-play. Nu vei plăti nimic să-l instalezi sau să te joci, dar dacă vei fi tentat să apelezi la microtranzacții pentru a-ți domina adversarii mai rapid, vor exista pachete de pietre prețioase utilizabile in-game între 5 dolari și 100 de dolari. Cei care vor să vadă despre ce este vorba, pot descărca noul titlu din Apple AppStore sau Google Play.

06:30 08.05.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video