Archos lanseaza consola GamePad 2 cu jocuri gratuite Gameloft [VIDEO]

Archos lanseaza consola GamePad 2 cu jocuri gratuite Gameloft [VIDEO]

Daca simteati nevoia de inca o consola dedicata gamingului pe Android, setea s-ar putea sa va fie potolita prin intermediul 2.

archos gamepad 2 android gaming

Gameloft Archos Gamepad 2 Asphalt 8 Modern Combat 4

La ora actuala exista foarte multe optiuni pentru cei care isi doresc un dispozitiv cu Android de pe care sa se joace titlurile din ce in ce mai aratoase din Google Play. Avand in vedere ca pe un smartphone s-ar putea sa va fie intrerupta sesiunea de gaming de un apel de la prietena sau sotie, un gadget dedicat precum cel de mai sus este cea mai buna solutie.

La ora actuala, NVIDIA Shield sau Gamepad reprezinta niste solutii decente pentru gaming pe Android in deplasare, in timp ce Ouya si Mad Catz M.O.J.O sunt solutia daca vreti sa faceti un Angry Birds pe TV-ul din sufragerie. Pentru ca, din aceasta colectie de dispozitive, Gamepad-ul celor de la Archos este demodat, francezii au decis ca acesta este momentul perfect pentru lansarea celei de-a doua iteratii a aceluiasi concept.

Archos Gamepad 2 ar putea fi una dintre combinatiile cele mai bune intre o tableta si o consola portabila de gaming lansate in ultima perioada. In mijlocul actiunii se afla un panou IPS de 7 inci cu o rezolutie decenta de 1280 x 800 pixeli. Partea de procesare este asigurata de o combinatie dintre un GPU quad core Mali 400 si un CPU quad core ARM A9 tactat la 1,6 GHz. Cantitatea de memorie RAM este egala cu 2GB in timp ce, in functie de buget veti putea avea implicit 8 GB sau 16GB de memorie interna. Nu va lipsi desigur nici posibilitatea extinderii memoriei interne prin intermediul unor carduri microSD. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.2.2.

Pentru ca experienta de gaming sa fie realizata fara nici un fel de impedimente, preinstalata pe consola veti avea o aplicatie a celor de la Archos, care va permite sa asociati butoanele si stick-urile analogice diverselor actiuni necesare intr-un joc sau altul.

Pana la sfarsitul lunii octombrie, veti putea pune mana pe un Archos Gamepad 2 la un pret de aproximativ 250 de dolari. Cireasa de pe tort din aceasta ecuatie consta intr-un parteneriat cu cei de la Gameloft, care vor oferi gratuit Modern Combat 4: Zero Hour si Asphalt 8: Airborne tuturor celor care vor achizitiona noul hibrid al francezilor.

Citește și: