Telefoane de „bogați” de la Digi Mobil: cum le iei mai ieftin decât la alții

Telefoane de „bogați” de la Digi Mobil: cum le iei mai ieftin decât la alții
16:21 10.10.2018

Digi Mobil e rețeaua telecom din România cu cele mai mici abonamente. Da, a prins prin schema asta, dar unele telefoane sunt cât se poate de premium.

Abonamentele Digi Mobil încep de la 1,92 de euro pe lună. E de înțeles de ce ai vrea așa ceva. Sigur, acoperirea 4G în rețeaua Digi Mobil nu e cea mai bună, cea mai răspândită, dar dacă ești în oraș e decent. În cazul în care vrei un telefon nou, am ales câteva modele.

Telefoane de „bogați” la Digi Mobil – iPhone, Samsung și Huawei

Poate e ciudat să fie un telefon Huawei printre cele la care te-ai gândi pentru „bogați”, dar, ei bine, în oferta Digi Mobil se poate. E vorba de modelul anunțat în primăvară, un Huawei P20 Pro Twilight (numele nuanței de culoare de pe spate). Are ecran de 6,1 inci AMOLED, trei camere foto (da, trei cu funcții diferite) și scanner de amprentă. Mai are și baterie mare, și procesor cu inteligență artificială. Costă 3.700 de lei.

Ceva mai scump e Samsung Galaxy S9 Plus, dar e un model remarcabil. Sunt două camere foto pe spate, 6 GB de memorie RAM, ecranul e de 6,2 inci și e compatibil deja cu Ro-Alert. Costă 3.900 de lei.

De la Samsunng însă mai bine ai alege un Galaxy Note 9, că sigur impresionezi pe cei interesați de valoarea telefonului tău. Digi Mobil are acest telefon în versiunea de 128 GB. E suficient spațiu de stocare pentru tot ce vrei. Are și ecran de 6,4 inci AMOLED, două camere foto de câte 12 megapixeli și e rezistent la apă și praf. Costă 4.500 de lei.

Desigur, nu putea lipsi iPhone. Din păcate, Digi Mobil nu are cele mai noi telefoane, are doar modelul X. Dar e scump, suficient de scump cât să simți că e premium. Spațiul de stocare e de 64 GB, are ecran de 5,8 inci OLED și deja rulează iOS 12. Costă 5.600 de lei.

Sfat de achiziție ca să le iei mai ieftin: partea bună e că poți cumpăra telefoane Digi Mobil în rate. Întâi, erau prin ING Bank, acum sunt direct la operator, în 12 rate. Ai grijă însă: Digi Mobil percepe un avans pentru telefoanele scumpe, apoi intră sistemul de rate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: