În Digi Mobil și Orange ai telefoane noi Allview pentru apeluri mai bune

În Digi Mobil și Orange ai telefoane noi Allview pentru apeluri mai bune

Digi Mobil și Orange oferă deja servicii VoLTE. Sunt cei mai activi operatori din România în această direcție, iar noi telefoane Allview vor putea fi folosite de acum în rețele.

VoLTE este o tehnologie care îți asigură apeluri telefonice de calitate mai bună, dar și să folosești internetul fără restricții în timp ce vorbești la telefon. Digi Mobil și Orange oferă această opțiune deja. Acum, Visual Fan anunță că două telefoane Allview primesc actualizări software care să le permită să fie folosite pentru VoLTE.

Telefoanele Allview P8 eMagic și Allview P7 Pro primesc actualizarea prin care să fie folosite pentru VoLTE. Primul trece de la Android 6 Marshmallow la Android 7 Nougat. De asemenea, are și Android Messenger cu RCS (Rich Communication Services), o aplicație de chat care va înlocui aplicațiile standard de transmitere SMS-uri (dacă doreai așa ceva). Pe lângă mesajele text, oferă posibilitatea de a trimite imagini, video-uri și locații către un contact sau un grup de prieteni.

Allview P8 eMagic, pe lângă compatibilitatea cu VoLTE de la Digi Mobil și Orange, va beneficia de o interfață modificată și de posibilitatea de split screen. În plus, vei putea personaliza interfața Android prin System UI Tuner, serviciu care oferă un control mult mai mare asupra telefonului. Sigur, poți instala oricând alt launcher, dacă vrei un control mai mare.

Actualizările încep să fie trimise OTA (over-the-air) din 20 februarie. În ceea ce privește disponibilitatea telefoanelor, găsești la eMAG Allview P8 eMagic și Allview P7 Pro. Cel dintâi are un ecran de 5,5 inci HD, memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 16GB. Celălalt model are ecran de 5 inci HD, 2GB de RAM și 16GB spațiu de stocare.

Prin serviciul Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil și Orange beneficiază de o conectare mai rapidă a apelului. Astfel, timpul de așteptare din momentul inițierii apelului și până când e apelat telefonul unui destinatar din rețea, care utilizează tot Voce 4G, scade sub două secunde. Mai mult, prin Voce WiFi, bazat pe tehnologia Voice over WiFi (VoWiFi), utilizatorii beneficiază de o acoperire mai bună de interior, în spații cu semnal redus sau chiar și fără semnal de rețea mobilă.