12 nov. 2018 | 14:56

Oferte Digi Mobil înainte de Black Friday: Huawei la 200 lei, Samsung la 191 lei

Ghidul cumpărătorului
Oferte Digi Mobil înainte de Black Friday: Huawei la 200 lei, Samsung la 191 lei

Digi Mobil n-a anunțat încă nimic de Black Friday, dar are câteva oferte excelente. De exemplu, cumperi cel mai tare telefon Huawei cu doar 200 de lei. Cum e posibil?

Digi Mobil promite oferte la câteva dintre cele mai tari telefoane ale momentului, disponibile și în România. De exemplu, Huawei Mate 20 Pro e la 200 de lei, iar Samsung Galaxy Note 9 la 191 de lei pe lună.

Oferta e valabilă la portare, sunt 12 rate pe lună și abonamentul începe de la 1,92 euro pe lună.

La acest abonament ai minute nelimitate în rețea, 200 de minute naționale și internet 4G. Mai mult, avansul este zero la numeroase telefoane și oferta Digi Mobil e disponibilă doar online. Odată ce-ai făcut demersul, mai trebuie doar să plătești lunar rata, care va fi inclusă în factura Digi.

Nu sunt rate bancare, ci direct la Digi Mobil, spre deosebire de alte sisteme de creditare prin ING Bank. Pe lângă cele două modele de mai sus, mai sunt câteva mid-range și mai ieftine.

Astfel, ai Samsung Galaxy J6 la 76 de lei pe lună cu un avans de 79 de lei. Motorola Moto G6 Play e 66 de lei pe lună, dar fără avans. Mai e și un Huawei Y5 2018 cu 45 de lei pe lună.

Poți să te portezi la Digi Mobil pentru aceste oferte atât de la pre pay, cât și de la abonament la alt operator. Poți s-o faci direct prin SMS.

Ce să mai știi despre Digi Mobil e că are trei tipuri de abonament. Cel de 1,92 euro pe lună, denumit Optim 2, urmat de cel de 2,88 euro pe lună, denumit Optim 3, iar cel mai scump e la 4,8 euro pe lună și se numește Optim Nelimitat.

Găsești toate informațiile despre aceste telefoane și ofertă pe site-ul Digi Mobil. Acolo vezi și ce oferte sunt disponibile în zona ta. Introduci orașul și strada și vezi ce poți cumpăra.