Cum ștergi contactele duplicate pe iPhone sau le combini

Dacă ai o agendă surprinzător de stufoasă și de dezorganizată pe mobil, ar fi bine să înveți cum ștergi contactele duplicate pe iPhone sau le combini.

În urmă cu 10 ani, agenda telefonului mobil era limitată. De cele mai multe ori, îți țineai toate contactele pe SIM și, dacă erai norocos, acelea erau în număr de câteva sute. În 2018, respectiva limită a fost desființată și, din cauza rețelelor de socializare, ajungi cu ușurință la câteva mii de contacte în agendă. Aproape că nici nu mai contează că multe dintre ele sunt dublate și ajungi să ai aceeași persoană de mai multe ori în agendă sub nume diferite sau cu același nume, dar cu alt număr de telefon.

Circumstanțele în care poți ajunge să-ți dublezi contactele sau să ai unele de care nu mai ai nevoie sunt foarte multe. Important este să găsești o soluție pentru a face curățenie, fără să riști să pierzi unele importante dintre ele. După ce am făcut câteva experimente în acest scop, cea mai fiabilă soluție la această problemă a implicat utilizarea aplicației intitulate sugestiv – Duplicate Contacts Remover Merger and Backup. Aceasta este creația lui Vimal Jain și, deși include o serie stufoasă de reclame pe care le poți elimina contra cost, își face foarte bine treaba fără să plătești vreun ban.

Dacă tolerezi bannerele pe întregul ecran, Duplicate Contacts Remover Merger and Backup este perfect dacă vrei să știi cum ștergi contactele duplicate pe iPhone. La prima rulare a aplicației și după fiecare operațiune, progrămelul îți indexează întreaga agendă și caută toate problemele pe care le-ai putea avea în agendă: contacte duplicate, persoane cu numere de telefon similare, cu nume similare, adrese de email similare, contacte fără numele de telefon sau fără nici un fel de nume asociat.

Fă un tap oricare dintre secțiuni și dacă vrei să automatizezi procesul, apasă în dreapta sus pentru a selecta contactele problematice. La final, apasă pe butonul de la baza ferestrei pentru a soluționa situația. Confirmă inițierea procesului și așteaptă din nou ca programul să-ți scaneze agenda înainte să treci la altă operațiune. Din experiența mea cu această aplicație, nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

07:00 09.01.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video