Cum oprești redarea automată a clipurilor de pe internet

Cum oprești redarea automată a clipurilor de pe internet

În funcție de cât de mult timp petreci pe internet, s-ar putea să te confrunți deseori cu situații în care diverse filme pornesc automat pe pagini web. De aceea, ar fi bine să înveți cum oprești clipurile de pe internet să se redea singure.

Nimic nu este mai frustrant la ora actuală decât să accesezi o pagină web și să înceapă să se audă melodii, să pornească unul sau mai multe clipuri video și să nu fie deloc evident cum le oprești. Din păcate, acesta este internetul în 2018 și tot mai multe site-uri au început să incorporeze videoclipuri care te stresează enorm prin prisma faptului că rulează fără nici un fel de intervenție din partea ta.

Multe dintre clipurile automate sunt reclame și au ca scop monetizarea conținutului online. Statisticile au demonstrat că internauții preferă în 2018 clipuri video, mai mult decât conținut redactat, format text.

Ca urmare, vânzătorii de reclame s-au adaptat. Din păcate, odată cu reclamele în format video, online-ul a devenit mai agresiv, mai supărător, mai deranjant.

Dacă empatizezi cu supărarea mea, ar fi bine să ai în vedere cum oprești clipurile de pe internet să se redea singure de acum înainte. Videourile cu pricina se vor afla în continuare pe paginile pe care le vizitezi, dar va ține de tine să le inițiezi redarea printr-un click pe play.

S-ar putea să fie și alte soluții la această problemă, dar după vreo trei tentative neîncununate de succes, am găsit o extensie de Chrome care bifează toate nevoile mele. Este intitulată AutoplayStopper și se descarcă gratuit din Chrome WebStore.

Începe să funcționeze imediat după instalare. Nu trebuie să urmezi vreo procedură complicată sau să ai grijă la bife. Nici măcar nu trebuie să închizi și să redeschizi Google Chrome. În plus, funcționează la fel de bine pe site-uri populare ca YouTube sau Facebook, cât și pe diverse site-uri obscure care te încântă pe tine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: