21 aug. 2018 | 20:25

Cum faci un colaj de poze în browser fără să ai nevoie de alt program

ACTUALITATE
Cum faci un colaj de poze în browser fără să ai nevoie de alt program

Dacă vrei să știi cum faci un colaj de fotografii în browser, este bine de știu că există foarte multe opțiuni care facilitează procesul. Am experimentat mai multe dintre el și am rămas la Collage Maker a celor de la BeFunky.

Indiferent dacă vrei să-ți faci un colaj pe care să-l imprimi și să-l pui în ramă sau îți trebuie doar un JPG pe care să-l pui pe Facebook sau Instagram, procesul din spate a devenit semnificativ mai simplu în ultimii ani.

În situația în care vrei să înveți cum faci un colaj de fotografii în browser, este suficient să ai fotografiile pregătite și să intri cu Chrome, Firefox, Edge sau Safari pe adresa befunky.com/create/collage/.

Nu trebuie să instalezi nimic și ai nevoie de doar câteva minute. Interfața este una surprinzător de prietenoasă și, deși ai opțiune să plătești o mică taxă pentru a scăpa de reclame și a beneficia de câteva funcții în plus, nu ai nevoie să o faci.

După ce ai intrat pe site-ul BeFunky, alege din stânga sus cu butonul verde să-ți încarci fotografiile din Computer. Printr-un click pe cele trei puncte ai posibilitatea să-ți încarci imagini direct din Facebook, dacă te încântă respectiva variantă. Cu pozele încărcate, alegeți tipul de aranjament (layout) care te încântă din partea stângă.

Collage Maker BeFunky

În mod implicit, te vei confrunta cu un aranjament de 3 x 3 fotografii. Cu un click pe Autofill în partea stângă, colajul se va completa automat cu fotografiile tale. Cu un click pe oricare dintre imagini, ai acces la câteva instrumente simple de editare, după ce ai apăsat pe Edit. Le poți redimensiona sau roti, iar modificările se vor vedea în timp real.

În funcție de timpul pe care vrei să-l aloci întregului proces, poți atașa câteva cuvinte pe colaj cu un click pe A în partea stângă a ecranului. Câteva elemente grafice predefinite sunt disponibile în spatele inimioarei din stânga.

Dacă ești mulțumit de rezultate, apasă pe Save în partea de sus a ecranului și optează pentru Computer. O poți posta direct pe Instagram sau Facebook, dacă te încântă ideea.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele