Cum descarci toate fotografiile postate vreodată pe Facebook

Cum descarci toate fotografiile postate vreodată pe Facebook

La cât conținut ai postat online în ultimii ani, ai fi surprins cât este de ușor să înveți cum îți descarci toate fotografiile postate pe Facebook de când ai contul.

Dacă deschizi o poză postată pe Facebook, de tine sau de altcineva, în dreapta jos există un buton de download. Prin intermediul acelei funcții, un simplu tap este suficient pentru a descărca o imagine care te încântă sau pe care nu o mai ai în telefon sau pe computer. Ce faci însă dacă vrei să renunți la contul de Facebook și ți-ai dori să nu pierzi nici o fotografie pe care ai postat-o în ultimii 10 ani? Dacă urmezi câțiva pași simpli, vei învăța imediat cum îți descarci toate fotografiile postate pe Facebook dintr-un foc.

Având în vedere volumul de informații de care discutăm, ar fi bine să inițiezi acest proces de pe un laptop sau desktop cu un pic de spațiu liber. Accesează facebook.com/settings și, dacă nu ești deja autentificat, tastează-ți numele de utilizator și parola aferentă contului.

În partea de jos a ecranului, sub opțiunile din prim plan, vei găsi mesajul Descarcă o copie a datelor tale de pe Facebook. Apasă pe Descarcă. Imediat, te vei confrunta cu un ecran precum cel de mai jos. Fă un click pe Pornește arhivarea. Dacă ai interfața Facebook în engleză, același buton va avea textul Start My Archive. Vei fi nevoit să-ți tastezi din nou parola.

[readmore]

Așteaptă câteva minute sau momente până îți vor fi centralizate toate informațiile postate vreodată pe Facebook, inclusiv toate pozele. După respectivul proces, vei primi o notificare și un email prin care ți se aduce la cunoștință că arhiva a fost creată cu succes. Apasă pe linkul de la capătul acelui mesaj și optează pentru Download. Dacă ai postat foarte mult pe Facebook, nu este exclus ca respectiva arhivă să aibă 2-3GB sau chiar mai mult. La final, dezarhivează fișierul ZIP proaspăt descărcat de pe internet și intră la Photos. Acolo îți vei găsi toate imaginile.


backup Cum iti descarci toate fotografiile de pe Facebook dintr-un foc

Citește și: