Cum blochezi pe cineva pe Facebook sau îl deblochezi după

În cazul în care nu știi cum blochezi pe cineva pe Facebook, acest algoritm vine cu beneficii reale pe termen lung dacă vrei să te stresezi mai puțin.

Facebook este cea mai mare rețea socială din lume și majoritatea celor pe care îi cunoști au un cont pe platforma online creată de Mark Zuckerberg. Asta nu înseamnă însă că este perfectă. Până și CEO-ul a admis în urmă cu câteva zile că va lucra intens la îmbunătățirea experienței și va pune accent pe postările prietenilor. Acest anunț vine la câteva săptămâni după ce un fost director a dezvăluit că Facebook a fost creat încă de la început pentru a crea dependență.

Trecând peste faptul că s-ar putea să folosești Facebook doar pentru a vedea pe unde au mai fost prietenii tăi în vacanță, există mari șanse ca la un moment dat să dai peste postări care te supără. Din cauza unor diferențe de opinie, este foarte probabil să-ți fi dorit vreodată să blochezi pe cineva. În același timp, dacă persoane străine încep să te agreseze cu mesaje sau să te supere cu comentarii și postări pe peretele tău virtual, toate se pot remedia prin blocare.

Dacă vrei să afli cum blochezi pe cineva pe Facebook, ai mai multe opțiuni. Cea mai simplă implică să te duci pe pagina de profil a unei persoane, să apeși pe cele trei puncte din dreapta sub poza de profil și, din meniul contextual, să alegi Blochează. Poți repeta procedura de un număr nelimitat de ori, iar acel om nu te mai poate găsi la căutare și nu mai poate lua legătura cu tine pe Facebook în nici un fel.

Pentru a debloca o persoană blocată anterior, apasă pe cele trei liniuțe în dreapta jos și apasă pe Setări, la bază. Dintre variantele disponibile, optează pentru Setările contului. Fă un tap pe Blocare. Apasă pe butonul Deblochează din dreaptul contactelor cu care te-ai împăcat. Dacă apeși în aceeași fereastră pe Adaugă în lista de blocări, se va deschide o fereastră de căutare și vei putea să adaugi mai multe persoane mai ușor în lista de persoane blocate.

Alexandru Puiu
15:21 20.01.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video