10 mart. 2018 | 19:38

Cum activezi sugestiile de adrese în Gmail pe Android

VIDEO ACTUALITATE

Dacă vrei să găsești mai ușor destinatarii în clientul nativ de email, ar fi bine să știi cum activezi sugestiile de adrese în Gmail pe Android.

Gmail este una dintre cele mai bune aplicații pentru managementul adreselor de email pentru mobile. Indiferent dacă ai un iPhone sau Android, aplicația celor de la Google facilitează accesul la mai multe conturi de email simultan. Te ajută să expediezi emailuri de pe adrese diferite, iar interfața prietenoasă filtrează mesajele pe categorii ca să nu te încurci printre ele, dacă primești prea multe.

În teorie, Gmail pe Android funcționează în tandem cu lista de contacte de la Google. Din acest motiv, dacă inițiezi compunerea unui mesaj nou și la expeditor apeși pe A, vei vedea toate contactele tale din agendă care încep cu litera respectivă. Există însă circumstanțe în care acest sistem simplu nu mai funcționează și are legătură cu permisiunile pe care clientul de mail le are pe telefonul tău.

Dacă nu cumva ți-au dispărut toate contactele din telefon, soluția la problema din titlu este una destul de simplă. În cazul în care te-ai decis că vrei să înveți cum activezi sugestiile de adrese în Gmail, primul pas este să intri în setările telefonului. În funcție de meniul aparatului din dotare, pe prima pagină, ar trebui să ai o secțiune intitulată Apps sau Aplicații.

La aplicații, vei vedea toate programele instalate sau preinstalate pe terminal în ordine alfabetică. Cu atenție, caută Gmail și fă un tap pe numele său. În noua fereastră, ai mai multe opțiuni legate de modul de funcționare al clientului de mail. Poți să oprești aplicația complet sau să-i golești memoria Cache.

Pe noi, ne interesează câmpul Permisiuni sau Permissions. Bifează Contacts sau Persoane de Contact în noua fereastră și ieși în ecranul principal. Modificările se aplică în timp real. Intră în Gmail și încearcă să creezi un email nou. La destinatar, ar trebui să îți sugereze din nou adresele pe care le ai în agendă după ce ai apăsat pe o singură literă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele