Cu Memoji, îți poți crea propriul Animoji cu care să-ți distrezi prietenii

Cu Memoji, îți poți crea propriul Animoji cu care să-ți distrezi prietenii

Dacă nu te simțeai suficient de special ca posesor de iPhone X, oficialii Apple au insistat destul de mult în cadrul conferinței WWDC pe viitorul Animoji. Cu Memoji îți vei crea propria figură pe care să o trimiți prietenilor.

Animoji a fost una dintre funcțiile cele mai speciale pe care le aveau în plus posesorii de iPhone X în momentul în care s-au lansat telefoanele noi de la Apple în luna septembrie a anului trecut. iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X au fost dezvăluite în același eveniment și au performanțe similare, camere apropiate și rulează același firmware. Doar iPhone X îți permitea însă să trimiți mesaje animate prietenilor cu o față de animal ce mima cu precizie elvețiană expresiile feței tale când vorbeai, o particularitate posibilă cu ajutorul acelorași senzori utilizați de Face ID.

Animoji se va bucura de un upgrade important odată cu lansarea Memoji în această toamnă. Memoji va face parte din iOS 12, sistemul de operare disponibil momentan doar în beta pentru cei mai aventuroși posesori de iDevice-uri.

Noua opțiune dezvăluită la World Wide Developers Conference îți permite să-ți creezi de la zero propriul personaj animat, cu trăsăturile tale sau ale altei persoane, pe care să-l folosești în conversații. Nivelul de personalizare al respectivului caracter este destul de elaborat și se apropie de experiența realizării unui avatar Mii pentru o consolă Nintendo. Suportă definirea lungimii și culorii părului în trepte și includerea de accesorii, precum ochelari sau cercei.

Odată cu lansarea iOS 12, indiferent de Animoji-ul pentru care vei opta, te vei bucura de un sistem de detectare a limbii. Astfel, pe lângă transpunerea în format animat a expresiilor tale faciale, se va vedea și când scoți limba la cameră. Pe lângă personajele pe care le poți alege acum pentru Animoji, vei avea în plus o fantomă, un tigru, un urs koala și un dinozaur T-Rex.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: