Cinci oferte de la eMAG care să-ți facă poftă de Black Friday

Cinci oferte de la eMAG care să-ți facă poftă de Black Friday

Mai e puțin până la Black Friday, dar timp suficient să-ți faci cumpărături fără să aștepți acea zi ca pe Dumnezeu. Iată ce ai la eMAG.

Black Friday va fi la eMAG pe 16 noiembrie. Alte magazine au început deja sau vor avea reduceri de-a lungul unei luni. În funcție de câți bani ai și ce vrei să cumperi, fie te decizi acum, fie aștepți promisiunea reducerilor imense.

Telefoane pe care să le iei de la eMAG înainte de Black Friday

P20 Pro de la Huawei și-a făcut loc printre cele mai bune telefoane de anul acesta mulțumită camerei foto. Ca hardware, are 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto, Android Oreo cu interfața Huawei și 6 GB memorie RAM. eMAG îl listează cu preț mai mic în perioada asta.

Pocophone e o recomandare de compromis. Are un spațiu mare de stocare, 128 GB, 6 GB de memorie RAM și 6 inci de ecran Full HD+. E un fel de telefon minune lăudat de toată lumea. Poate că nu e cel mai bun, dar măcar îți oferă mult spațiu de stocare la preț mic. Ca raport între preț și performanță, face toți banii. Îl găsești cu preț bun la eMAG.

Nu putea lipsi de pe listă un Motorola Moto G6. Seria aceasta a fost surpriza plăcută a anului. Modelul în cauză vine cu 32 GB spațiu de stocare, 3 GB de memorie RAM, un ecran Full HD+ de 5,7 inci și are un Android stock. E disponibil la eMAG.

Honor 9 Lite e una dintre recomandările de care să ții cont. Are 32 GB spațiu de stocare, procesor cu opt nuclee, rulează Android Oreo și are 3 GB memorie RAM. Partea bună e că poți stoca și pe microSD, până la 256 GB, iar ecranul este de aproape 5,7 inci Full HD+. Găsești telefonul în oferta eMAG.

Samsung Galaxy Note 9, desigur, își face loc într-o așa listă, chiar dacă prețul e un pic mai mare.. Are 128 GB spațiu de stocare, un ecran impresionant de 6,4 inci și două camere foto de câte 12 megapixeli. Rulează Android Oreo, dar va primi actualizare cât de curând la cea mai nouă versiune. Îl găsești în oferta eMAG.

Citește și: