Cele mai proaste cupluri din filme de care este greu să uiți

Cele mai proaste cupluri din filme de care este greu să uiți

Dragostea e ceva frumos, dar Hollywood-ul reușește, de multe ori, să măcelărească acest concept. Fie că vorbim de cupluri între care nu există chimie sau cupluri exagerat de mediatizate, Hollywood-ul știe să facă un cuplu ușor de neplăcut.

Mai jos ai o listă cu cele mai proaste cupluri din filme, alături de toate explicațiile necesare.

Bella și Edward din filmele „Twilight”

cupluri din filme nereusite

Pe lângă expresiile chinuite ale celor doi actori care îi interpretau, acest cuplu a mai comis o greșeală capitală. Le-a sugerat fetelor și femeilor de pretutindeni că abuzul într-o relație este ceva ok și chiar de dorit. Fie că vorbeam de obsesia lui Edward de a controla cu cine se poate vedea Bella sau de tendința lui de a o urmări când doarme, totul părea greșit la acest cuplu. Dar asta nu i-a oprit pe producători să facă cinci filme.

Anastasia și Christian din filmele „Fifty Shades of Grey”

cupluri din filme nereusite

„Fifty Shades of Grey” a început ca un fan-fic Twilight. Când a venit vorba de publicarea fan-fic-ului, autoarea E. L. James a trebui să schimbe numele personajelor. Relația dintre protagoniștii Anastasia și Christian a fost, de asemenea, una abuzivă. El căuta să controleze ce mănâncă, cum se îmbracă, cum își tunde părul, ce mașină conduce, ce dispozitive folosește – de vis, nu? Mai mult, portretizarea eronată a conceptului de BDSM nu a ajutat.

Ginny și Harry din filmele „Harry Potter”

cupluri din filme nereusite

Oricât de extraordinare ar fi fost filmele „Harry Potter”, relația dintre Harry și Ginny nu pare deloc credibilă. Poate că la nivel emoțional, se potriveau, amândoi confruntându-se cu sindromul stresului post-traumatic. Vizual însă, chimia dintre ei părea să fie identică cu cea dintre un frate și o soră – mai ales din cauza chipului copilăresc al lui Bonnie Wright, care o interpreta pe Ginny.

Scarlet Witch și Vision din „Avengers: Infinity War”

 

cupluri din filme nereusite

„Avengers: Infinity War” a fost un film grozav din multe puncte de vedere. A reușit să jongleze cu zeci de personaje fără să transforme filmul într-un dezastru și a încălcat multe bariere în ceea ce înseamnă film cu supereroi. Există însă și un defect – povestea de dragoste dintre Scarlet Witch și Vision. Cuplul acesta nu este dezvoltat suficient în acest film, iar când vine vorba de o alegere între uciderea a jumătate de univers sau a lui Vision, nu ne pasă suficient de mult de iubirea lor pentru a înțelege greutatea acestui gest.

Padme și Anakin, din filmele „Star Wars”

cupluri din filme nereusite

Cuplul acesta putea să fie bun, dar nu a fost să fie. Chimia dintre ei lăsa mult de dorit, iar dialogurile forțate, de lemn, nu au ușurat abilitatea publicului de a simpatiza acest cuplu.

Tom și Summer din „500 Days of Summer”

cupluri din filme nereusite

Într-un fel, existența acestui cuplu este ideea de bază a întregului film. Cum de au ajuns însă să fie un cuplu atât de neplăcut universal? Cei doi au început o relație cu așteptări complet diferite unul de la celălalt – iar ambii știau acest lucru prea bine. Totuși, au fost suficient de încăpățânați să se cufunde într-o relație toxică, luând decizii proaste peste decizii proaste, spre marea frustrare a privitorilor.

Citește și:
Sursa: Mashable
Etichete: