15 nov. 2018 | 15:14

Cele mai noi telefoane Nokia sunt doar pentru vorbit și sunt perfecte

ACTUALITATE
Cele mai noi telefoane Nokia sunt doar pentru vorbit și sunt perfecte

HMD a scos de la naftalină două terminale clasice create sub brandul Nokia. Acesta au fost reinventate, au primit câteva upgrade-uri pe partea de funcționalitate și au fost scoase la înaintare.

ESTE BLACK FRIDAY, IAR AICI GĂSEȘTI CATALOGUL EMAG, FLANCO, PCGarage ȘI CELE MAI MARI REDUCERI!

Noile gadgeturi ale celor de la HMD sunt Nokia 106 și Nokia 230. În funcție de modelul care te încântă mai mult din prisma designului, te vei bucura de câteva avantaje. În orice caz, este important de reținut că vorbim de telefoane pentru vorbit. Acestea nu sunt smartphone-uri și nici nu încearcă să fie, chiar dacă îți oferă acces la o variantă simplificată de Facebook sau Opera.

Nokia 106 este o revizie adusă unui model mai vechi. Marea schimbare de care se vor bucura cei care l-au avut înainte este prezența unui al doilea loc de SIM. În timp ce prima iterație era limitată la un singur SIM, acum vorbim de un dual SIM. În plus, numărul maxim de contacte a sărit de la 500 la 2.000, iar micuțul poate găzdui până la 500 de mesaje în format text. Cantitatea de memorie RAM a crescut până la 4 MB.

Nokia 106 nu are cameră foto pentru că nu are unde să găzduiască imaginile. Panoul este de 1,8 inci cu o rezoluție de 120 x 160 pixeli. Sursa ta de relaxare în cazul noului aparat este o sesiune de Snake Xenzia. Carcasa este realizat din policarbonat și poți achiziționa telefonul doar cu un finisaj de culoare gri. Acumulator de 800 mAh promite 15 ore de conversații departe de priză.

Nokia 230 nu a beneficiat de un upgrade pe partea de hardware, dar dacă ai nu te-a încântat în trecut din cauza finisajului, acuml îl poți cumpăra în culorile Light Gray și Dark Blue, după cum se poate vedea în randarea de mai jos. Are spatele din aluminiu, în timp ce partea frontală este din plastic.

Ca o notă de subsol, este important de reținut că ambele telefoane funcționează doar pe rețele 2G, fără 3G sau LTE.

Nokia-106

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele