iPhone X merge la fix cu cel mai scump încărcător wireless

iPhone X merge la fix cu cel mai scump încărcător wireless

Este greu de spus dacă cineva nu a creat un încărcător wireless mai scump decât creația celor de la Bourge Design, dar arată foarte bine.

În timp ce majoritatea producătorilor de periferice și-au extins domeniul de activitate către alte spectre, o firmă micuță încearcă să creeze dispozitive atrăgătoare și funcționale. Bourge Design a devenit populară în urmă cu mai bine de jumătate de an prin lansarea unuia dintre cele mai bune hub-uri USB C. Respectivul dispozitiv era intitulat Arc Hub, în timp ce noua creație din portofoliul producătorului este intitulată Venus.

Gadgetul poate fi precomandat pe site-ul companiei, dar prețul nu este unul foarte mic. Partea impresionantă este însă că arată foarte bine și este realizat cu o combinație inspirată de materiale premium, sticlă și aluminiu. Întreaga sa construcție pare una menită să faciliteze încărcarea oricărui smartphone compatibil fără evenimente neplăcute.

În privința specificațiilor tehnice, Venus este aliniat cu cele mai recente standarde de încărcare wireless rapidă. Practic, îți transmite până la 10W către aparat prin intermediul standardului internațional Qi. Conectarea la priză se face printr-un cablu USB-C inclus în pachet. Același port este prezent la majoritatea smartphone-urilor de top recente.

De deasupra, Venus pare triunghiular, o alegere de design justificată prin asigurarea compatibilității cu telefoane a căror cameră principală iese destul de mult din carcasa. Ca bonus, pe suprafața încărcătorului mai găsești un port USB-C adițional și un port standard USB 3.0. Ambele pot fi utilizate la încărcarea unor alte gadgeturi.

E de reținut că respectivul USB-C poate fi folosit și în cazul în care vrei să legi în serie mai multe astfel de încărcătoare premium. O bară de aluminiu de la baza zonei de încărcare ar trebui să facă o treabă foarte bună în a preveni alunecarea telefonului. Un led de activitate discret te avertizează în momentul începerii procesului de încărcare.

Prețul pentru Venus este de 89 de dolari în perioada precomenzilor, în timp ce în magazine va ajunge la 100 de dolari în cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Citește și: