25 mai 2018 | 06:15

Cea mai nouă chinezărie de la Meizu face toți banii și nu sunt mulți deloc

ACTUALITATE
Cea mai nouă chinezărie de la Meizu face toți banii și nu sunt mulți deloc

Meizu a întâmpinat dificultăți majore când vine vorba de promovarea terminalelor din portofoliu dincolo de piața chinezească. Asta nu înseamnă însă sub nici o formă că micșorează numărul dispozitivelor lansate în fiecare an.

Fără prea mult tam-tam, chinezii de la Meizu au dezvăluit într-un cadru oficial noile lor modele de smartphone-uri entry level. Acestea sunt menite să se adrese celor care nu au sau nu vor să investească un buget generos într-un gadget purtabil wireless.. Premisa chiar este atât de simplă, iar Meizu a făcut o treabă foarte bună în a genera interes pentru noile sale dispozitive din gama Meizu M8c.

Meizu este un producător care, nu doar că te ajută să-ți schimbi opinia despre chinezării,  dar, cu un pic de răbare, îți arată modul surprinzător prin care a perfecționat rețeta telefonului perfect pentru fiecare buget.

Meizu M8c a fost lansat de curând în Rusia. Procesul de propagare va continua și în alte țări, după ce creatorii noului smartphone se vor lămuri că are toate ingredientele pentru pentru a face valuri într-o piață mai mare.

Noul Meizu M8c este construit în jurul unui panou de 5,45 inci cu o rezoluție nativă de 1440 x 720 pixeli și un raport de aspect de 18:9. Partea de procesare pentru M8c va fi asigurată de un procesor entry-level Snapdragon 425 de la Qualcomm ajutat de 2GB RAM și o memorie internă de 16 sau 32GB. Spațiul de stocare va varia în funcție de bugetul pe care decizi să-l investești, dar mai importantă este prezența unui slot de card microSD.

Singurul minus semnificativ al telefonului constă în absența unui senzor de amprentă. În schimb, a fost inclus un mecanism de recunoaștere facială prin intermediul camerei frontale pentru selfie-uri. Camera principală a terminalului este de 13MP cu f/2.2, pe când frontala are 8MP cu F/2.0. Acumulatorul mai mult decât decent are 3070 mAh.

Noul smartphone anunțat de curând de Meizu va putea fi achiziționat la valoarea de aproximativ 140 de dolari în culorile roșu, auriu, albastru și negru.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele