Există doar în Call of Duty, dar Donald Trump ”vinde” avioane F-52

08:26 12.01.2018

Spre uimirea celor care credeau că Donald Trump nu mai poate șoca pe nimeni, președintele SUA a anunțat că vinde niște avioane din Call of Duty.

Seria de jocuri Call of Duty a spus multe povești de-a lungul anilor. Unele dintre ele au fost inspirate din evenimente reale, precum al doilea război mondial, în timp ce altele au intrat la categoria SF. Call of Duty Advanced Warfare intră în cea de a doua categorie. Cu toate acestea, președintele Statelor Unite ale Americii a anunțat livrarea primelor avioane care există doar în jocul celor de la Activision.

Cei de la Washington Post au fost primii care și-au dat seama de eroarea de proporții. Deși există mai multe avioane din seria F, nimeni nu se aștepta ca Donald Trump să includă în discursul său de acum câteva zile un model care nu are nici o legătură cu realitatea. Din păcate, asta s-a întâmplat. Este vorba de modelul F-52.

La scurt timp după ce a anunțat că primele exemplare de F-52 și F-35 au fost livrate în luna noiembrie a anului trecut în Norvegia, publicația americană a atras atenția asupra valorii de adevăr a acelei informații. Nu este sub nici o formă prima oară când Trump minte sau face o afirmație eronată, dar faptul că a făcut o referință la niște avioane din Call of Duty este un detaliu prea amuzant ca să-l ignori.

”În noiembrie am început să livrăm primele avioane de război F-52 și F-35. Avem un total de 52 și au fost livrate câteva dintre ele înaintea termenului programat.” Cei optimiști pot spune că de fapt președintele SUA a făcut confuzie între numărul de exemplare comandate și modelul F-35. Având însă în vedere că în F-52 a făcut valuri în Call of Duty Advanced Warfare, merita făcut asocierea dintre cele două informații.

loading...