Black Friday la eMAG: 6 produse cu prețuri excepționale

Black Friday la eMAG: 6 produse cu prețuri excepționale

Black Friday la eMAG începe în mai puțin de 24 de ore, iar mai jos găsești șase produse pe care să fii cu ochii mâine dimineață.

Ca de obicei, eMAG promite reduceri consistente pentru unele din produse, iar acum a venit cu informații despre primele oferte. Sunt șase, sunt diverse și sunt destul de consistente, în funcție de ce îți dorești să cumperi.

Cea mai importantă ofertă dintre cele dezvăluite timpuriu de eMAG este cea pentru iPhone X. Producția telefonului a fost oprită odată cu apariția noilor telefoane, iar prețul ar fi trebuit să rămână același de la lansare și până la retragerea de pe piață. Evident, la un an distanță, eMAG vine cu o reducere consistentă la iPhone X, de Black Friday. Îl poți cumpăra cu doar 3.499 de lei, o reducere de 24% față de prețul obișnuit.

Vei putea să-ți cumperi și un televizor la preț bun. Modelul Star-Light 32DM3500 are rezoluție HD și diagonala de 80 de centimetri, iar prețul e redus cu 33%. Astfel, vei plăti doar 399 de lei.

Mașina de spălat rufe Slim Arctic APL61012BDW0, cu capacitate de încărcare de 6 kilograme și clasă energetică A+++ are și ea un preț bun. Vine cu o reducere de 55%, adică vei plăti doar 499 de lei pentru aceasta.

Există și o perie rotativă la reducere, modelul Rowenta Brush Activ Volume&Shine 2 CP9530. Aceasta are tot 55% reducere și vei plăti 99 de lei pentru aceasta.

Aspiratorul fără sac Philips PowerPro Active FC9532/09 are și el reducere. Îl poți cumpăra cu un preț cu 45% mai mic decât de obicei, așa că vei avea de plătit doar 299 de lei.

Ultimele produse la reducere sunt anvelopele de iarnă Tigar Winter 195/65R15 91H. Și acestea au o reducere consistentă, de 44%, astfel că poți cumpăra o anvelopă cu 99 de lei.

Vor mai apărea și alte oferte de Black Friday la eMAG, așa că ar fi indicat să fii pe fază, ca să știi ce-ar trebui să pui în coș înainte de vreme.

Citește și: