Red Dead Online intră astăzi în beta: când te vei putea juca

Red Dead Online intră astăzi în beta: când te vei putea juca

Dacă ai parcurs deja campania single player din Red Dead Redemption 2, te vei bucura să afli că de astăzi se va debloca partea online a jocului în format beta.

Red Dead Redemption 2 a fost primit foarte bine de public și de critici. A depășit și câteva recorduri pe partea de vânzări. Până la această oră, indiferent de platforma pe care l-ai experimentat, nu l-ai putut juca însă decât în varianta single player. Red Dead Online abia acum începe, în versiune beta.

Pentru a preveni problemele de conectivitate și stabilitate care au ieșit la iveală când s-a lansat modul GTA Online pentru Grand Theft Auto V, Red Dead Online va deveni disponibil pe etape. În funcție de versiunea jocului pe care ai cumpărat-o sau de momentul în care ai început să-l joci, îl vei putea experimenta mai devreme sau mai tărziu.

Cei mai privilegiați sunt posesorii de Ultimate Edition, ei îl vor putea juca astăzi, pe 27 noiembrie. Dacă ai început să te joci Red Dead Redemption 2 pe 26 octombrie, componenta online a ecuației va fi disponibilă pentru tine mâine, pe 28 noiembrie. Dacă ai parcurs câteva misiuni în weekendul lansării, între 27 și 29 octombrie, vei putea intra Online pe 29 noiembrie. Toți ceilalți posesori de Red Dead 2 vor avea acces la beta pe 30 noiembrie.

Această lansare pe etape le va permite celor de la Rockstar Games să prevină orice întreruperi de conectivitate, deși vorbim totuși de o versiune beta a componentei online. Cel mai probabil, vor mai trece câteva săptămâni, dacă nu câteva luni, până când Red Dead Online va fi perfect.

Ca o scurtă amintire, cei care s-au aruncat în GTA Online în prima zi de disponibilitate din 2013 s-au confruntat cu o serie stufoasă de probleme. Pe lângă faptul că au fost deconectați aleatoriu, cei mai mulți dintre ei nu au putut încheia tutorialul și mulți și-au pierdut personajele create. Între timp, exact acea componentă online din Grand Theft Auto s-a aflat la baza longevității tilului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: