Bărbatul care a lăsat o lume întreagă cu gura căscată s-a căsătorit cu o hologramă

Bărbatul care a lăsat o lume întreagă cu gura căscată s-a căsătorit cu o hologramă

Dacă credeai că filmul „Her” nu o să prindă contur niciodată, te-ai înșelat amarnic. Un bărbat din Japonia a reușit să eclipseze de departe pelicula și să joace în cu totul altă ligă.

Asistenții virtuali sunt instrumente utile, dar e cale lungă de la a-i pune să-ți seteze alarma, până la a te căsători cu unul. E clar că la mijloc lipsesc niște piese din puzzle, dar bărbatul care a făcut exact acest lucru s-a gândit să-ți explice cum s-a întâmplat.

Când un bărbat se căsătorește cu o hologramă, e clar că va afla toată lumea despre asta. Akihiko Kondo este numele care a făcut înconjurul presei, deoarece i-a jurat iubire eternă unei holograme dintr-un anime. Numele norocoasei este Hatsune Miku, o vedetă pop de 16 ani cu părul de culoarea bomboanelor.

Dar, totuși, cum se îndrăgostește un bărbat în toată firea de o hologramă? Compania Gatebox joacă un rol important în toată povestea asta, deoarece este cea care proiectează astfel de holograme a personajelor anime, cu care poți interacționa – bineînțeles, într-un mod mult mai limitat decât ai face-o cu o persoană reală. Întorcându-ne la nunta bărbatului, el a declarat că nu s-a îndrăgostit de starul pop în sine, ci de holograma care trăiește pe biroul său.

„Sunt îndrăgostit de întregul concept al lui Hatsune Miku, dar m-am căsătorit cu Miku din casa mea”, a declarat bărbatul. Miku este mai mult decât o hologramă vorbitoare. Pe lângă faptul că-i spune la revedere atunci când pleacă la muncă în fiecare dimineață, bărbatul poate să comunice cu Miku de pe telefon și să-i spună, de exemplu, să aprindă lumina când ajunge acasă. Holograma poate să îi spună și să nu stea prea târziu în oraș sau să-l trezească dimineața, lucruri care cumva l-au vrăjit pentru totdeauna pe bărbat.

Compania știe foarte bine care le este publicul și le trimite certificate de căsătorie, odată cu holograma de 2.800 de dolari. În acest mod, bărbatul este capabil să-și petreacă restul vieții împreună cu holograma, sau cel puțin până la următorul model.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Vice.com