Bang & Olufsen aduce în actualitate căștile de top din anii ’90

Bang & Olufsen aduce în actualitate căștile de top din anii ’90

Fiecare soluție audio de la Bang & Olufsen are în spate un designer de renume și este ușor de identificat în mulțime. De aceea, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră reinventarea unor căști celebre din anii `90.

Bang & Olufsen a fost din totdeauna un brand asociat cu produse premium și prețuri extravagante. Această situație nu se va schimba vreodată, deși prin intermediul liniei de produse B&O Play compusă din căști și boxe Bluetooth, valorile de achiziție au devenit un pic mai rezonabile.

Cel mai nou produs din seria B&O Play este o reinventare a clasicei perechi de căști Earset. Respectivul design folosit atunci într-o pereche de căști in-ear cu fir a fost adus în actualitate prin introducerea conectivității Bluetooth. Căștile efective sunt aparent identice cu ceea ce vedeam în urmă cu câțiva ani la Earset 3i, dar cablul dintr-o bucată dintre căști se instalează confortabil în jurul gătului, în loc să fie conectat la telefon.

Designul original pentru prima pereche de Bang & Olufsen Earset a fost creat în anii `90 de către Anders Hermansen. Ulterior, conceptele din primul model au fost reinventate și adaptate de mai multe ori, incusiv într-un headset desprins parcă din Robocop. Varianta clasică cea mai memorabilă este însă cea din imaginea de mai jos.

bang_olufsen_1108426_earset_3i_with_remote_1127447Noul model de B&O Play Earset este mai confortabil ca niciodată. Casca efectivă este în afara urechii, punând o presiune mai mică pe canalul interior. Lasă un pic de zgomot exterior să intre în ureche, dar acest detaliu este benefic pentru cei care le folosesc la alergare sau atunci când merg cu bicicleta.

Sistemul de prindere de după ureche incorporează mai multe puncte de flexiune și te ajută să le fixezi perfect, indiferent de dimensiunea urechilor.

Căștile sunt realizate în mare parte din aluminiu eloxat cu câteva elemente de cauciuc. Driverul care se află la baza experienței audio are 14,2 milimetri. Un microfon omnidirecțional acompaniat de trei butoane pe fir facilitează interacțiunea cu orice smartphone modern.

În privința autonomiei specificate, cele cinci ore ar trebui să-ți fie suficiente pe parcursul unei zile. Prețul de achiziție este de 299 de dolari, iar căștile B&O Play Earset de la Bang & Olufsen sunt deja disponibile în culorile matte black și graphite brown.

Citește și: