Avengers Infinity War învinge Star Wars The Force Awakens și depășește alte recorduri

Avengers Infinity War învinge Star Wars The Force Awakens și depășește alte recorduri

Sunt multe motive să vezi Avengers Infinity War. Acesta ar putea fi filmul anului și are mari șanse să depășească toate recordurile de audiență și de încasări.

Nu ajuns de prea mult timp în cinematografe, dar cea mai nouă creație din universul cinematografic Marvel pare să fie de neoprit. Estimările legate de succesul peliculei au fost foarte optimiste, dar, în mod surprinzător, au fost corecte. În doar 11 zile de la premieră, filmul distribuit de Disney a surclasat Star Wars The Force Awakens din mai multe puncte de vedere.

Avengers Infinity War a depășit câteva recorduri importante la box office după weekendul premierei. Acum, cei de la Deadline atrag atenția asupra altor câteva performanțe ce nu trebuie trecute cu vederea. Trecând peste faptul că Disney a strâns deja trei miliarde de dolari în încasări din filmele distribuite în 2018, Infinity War ar putea fi calul de cursă lungă care facilitează depășirea pragului de patru miliarde peste doar câteva săptămâni.

La ora actuală, Avengers Infinity War este filmul care a generat încasări de un miliard de dolari în cel mai scurt timp. A avut nevoie de doar 11 zile pentru atingerea valorii respective. Fostul record a fost obținut în 2015 de Star Wars The Force Awakens cu 12 zile. Această performanță este cu atât mai spectaculoasă cu cât blockbuster-ul Marvel nu a început încă să fie difuzat în China. După premiera de pe 11 mai, veniturile obținute din bilete la cinema vor crește și mai alert.

În weekendul premierei, doar în SUA, Infinity War a generat 257 de milioane de dolari. Recordul anterior deținut de The Force Awakens a fost de 247 de milioane de dolari. La nivel global, cel mai nou film Avengers a strâns 640 de milioane de dolari în primele trei zile, un alt record greu de depășit. Momentan, pe Box Office Mojo, filmul figurează cu încasări globale de 1,164 miliarde de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: