01 mai 2018 | 06:00

Avengers: Infinity War – tot ce trebuie să știi despre MCU în 17 minute, înainte de marele film

VIDEO ACTUALITATE

Dacă nu ai timp să vezi cele 18 filme premergătoare celui mai important lung metraj al anului, acest clip de 17 minute te pregătește pentru Avengers: Infinity War.

Primul Iron Man a apărut în 2008. De atunci, au mai existat alte 18 filme cu bugete generoase care au încercat să îți trezească interesul pentru Universul Cinematografic Marvel sau MCU. Deși ai fi fost tentat să crezi că multe dintre ele au fost standalone, realitatea a fost cu totul alta. Fiecare film din serie a fost interconectat și toate au dus la Avengers: Infinity War. Din păcate, nu toate au fost la fel de îmbrățișate de critici precum Black Panther sau Spider-man Homecoming. The Incredible Hulk, Thor The Dark World și Iron Man 2 se află pe lista producțiilor dezamăgitoare, deși nu avut neapărat niște încasări mici.

Până și acțiunea din Guardians of the Galaxy, care ai fi fost tentat să crezi că se desfășoară într-un cu totul alt univers temporal, de fapt e contemporană într-un mod inexplicabilă cu aventurile lui Thor, Iron Man, Captain America și ceilalți super eroi. În final, pentru a înțelege cum s-a ajuns însă la noul Avengers, trebuie să vezi aproximativ 31 de ore de filme cu personaje fantastice.

Dacă nu îți permite timpul să le vezi pe toate din nou sau pentru prima oară, echipa de editori din spatele canalului de YouTube Burger Fiction a creat un colaj perfect pentru tine. În doar 17 minute, vei vedea toate punctele definitorii ale francizei. Așa vei vedea cum s-au format super eroii, care este legătura între ei și, într-o oarecare măsură, de ce Infinity War este un film atât de relevant.

În trecut, cei de la Burger Fiction au creat o serie de astfel de colaje cu foarte multe ore de muncă în spate. Acesta este doar cel mai recent dintre ele. Poți să vezi în câteva minute toate filmele importante de la Oscar sau cum au evoluat unii dintre actorii tăi preferați de-a lungul anilor.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele