Laptopurile ASUS VivoBook S sunt pentru amatorii de culori agresive

Laptopurile ASUS VivoBook S sunt pentru amatorii de culori agresive

Dacă nu te încântă noile ZenBook-uri dezvăluite de cei de la ASUS, taiwanezi au mai dezvăluit în urmă cu câteva zile și o nouă serie de portabile un pic mai accesibile sub denumirea ASUS VivoBook S.

Este greu să mai convingi pe cineva să-și cumpere un notebook în 2018, când majoritatea activității tale online se desfășoară prin intermediul smartphone-ului din buzunar. Același gadget cu ecran din ce în ce mai generos a reușit de unul singur să desființeze și argumentele pentru achiziția unei tablete. Asta nu înseamnă însă că producători asiatici cu tradiție nu-și încearcă norocul în piața de laptopuri la fiecare câteva luni.

În speranța că vor atrage un public cu o fascinație pentru culori deosebite, cei de la ASUS au anunțat de curând noua linie de laptopuri ASUS VivoBook S. Detaliate în cadrul târgului de tehnologie Computex 2018, acestea vor putea fi achiziționate în două variante de diagonală și mult mai multe variante de finisaje.

Noul ASUS VivoBook S poate fi achiziționat în două diagonale, de 14 și 15,6 inci. În mod previzibil, performanțele de la interior variază semnificativ în funcție de buget. Important este că nu mai utilizează ”culorile plictisitoare de laptopuri”, conform producătorului.

Printre nuanțele din care vei putea alege, se numără Firmament Green, Star Grey, Silver Blue, Gun Metal și Icicle Gold. Probabil că au un om angajat full-time pentru pentru elaborarea acestor asocieri creative de cuvinte.

Toate notebook-urile noi din gama VivoBook utilzează un panou NanoEdge, o denumire pretențioasă pentru rame surprinzător de subțiri. În teorie, dacă ai mai pus mâna în trecut pe portabile de 14 și 15,6 inci, acestea ar trebui să fie mai semnificativ mai mici.

[readmore]

La interior, poți opta pentru un Intel Core i5 sau Core i7 de generația a opta cu până la 16GB RAM. Chipseturi grafice de la NVIDIA sunt de asemenea incluse pe listă. VivoBook S în varianta de 15,6 inci poate fi cumpărat atât cu un SSD la interior, cât și cu un hard disk tradițional în aceeași carcasă.

Prețurile nu sunt cunoscute momentan, dar ASUS VivoBook S15 ar trebui să ajungă în magazine până la finele acestei luni. Pentru varianta de 14 inci, mai avem un pic de așteptat.

asus VivoBook-S15-S530

Citește și: