Anchor include tot ce ai nevoie ca să te apuci de podcasturi

Anchor include tot ce ai nevoie ca să te apuci de podcasturi

Podcasturile continuă să fie la modă atât în țara noastră, cât și la nivel internațional. Anchor facilitează realizarea și postarea fluxurilor audio de pe mobil.

În teorie, ca să faci un podcast profesionist, ai nevoie de o investiție semnificativă în echipamente, mixer, lavaliere, un software de editare și un volum de cunoștințe tehnice deloc neglijabil. Alternativa ar implica să folosești o simpliă aplicație de mobil pentru a obține rezultate similare, mai ales dacă ești la început de drum.

Când s-a lansat aplicația Anchor, plecase de la o cu totul altă premisă. Era menită să se apropie de ideea unei rețele de socializare, în care influencerii aveau o viață mai ușoară în a intra în contact cu fanii lor prin conținut audio înregistrat sau editat in-app. Cea mai recentă versiune a programului se distanțează destul de mult de acea premisă dar este mai utilă ca niciodată.

S-a lansat Anchor 3.0. Noua aplicație pentru mobile te ajută să creezi podcasturi de la zero, să le editezi și să le postezi pe cele mai populare platforme dedicate partajării unui asemenea conținut. Pe lângă Apple Podcasts, Google Play, Overcast sau Stitcher, gândurile tale verbalizate în format digital pot ajunge pe Spotify. Iar ca viața ta să fie una mai simplă, costurile aferente producției și publicării unui podcast prin intermediul Anchor sunt egale cu zero.

Disponibilă pentru dispozitive iOS și Android, aplicația îți permite să înregistrezi mai multe bucăți audio și să le aduni într-o librărie. De acolo, le poți combina cu melodii de pe Spotify sau Apple Music, cu efecte de tranziție din baza de date Anchor și cu înregistrări audio din alte surse. Printr-o interfața de tip drag-and-drop, le aranjezi în ordinea care te încântă cel mai mult, iar după câteva minute, ai produsul final.

[readmore]

În mod evident, în continuare ai posibilitatea să-ți postezi creațiile pe platforma Anchor, să navighezi prin alte podcasturi disponibile acolo și să urmărești persoane ale căror creații te încântă. Printre entitățile care profită deja de Anchor pentru a crea conținut digital se număr Buzzfeed, The Outline, Girls who Code sau Penguin Random House.

Citește și: