Anchor te ajută să fii mai eficient la realizarea și promovarea unui podcast

Anchor te ajută să fii mai eficient la realizarea și promovarea unui podcast
12:00 30.06.2017

Amatorii de podcasturi care erau în căutarea unei soluții rapide pentru a-și promova creațiile în format audio se pot orienta către Anchor.

Există foarte multe metode prin care îți poți crea un podcast, mai ales dacă este vorba de unul doar în format audio. Aplicații mobile se laudă cu facilitarea procesului, dar există și câteva soluții foarte bune pentru PC sau Mac. Prea puține sunt însă atât de eficiente precum Anchor.

Aplicația de mobil Anchor are deja o vechime semnificativă pe piață și a beneficiat între timp de laude importante din partea amatorilor de divertisment în format audio. Progrămelul avea însă o limitare importantă derivată din faptul că orice creație realizată prin Anchor putea fi ascultată doar prin intermediul aceleiași aplicații. Odată cu cea mai nouă actualizare însă, problema s-a remediat și, subit, a devenit mai simplu să devii vedetă în materie de podcasturi.

Cea mai recentă variantă de Anchor te ajută să publici înregistrările tale audio pe serviciile de găzduit podcast de la Apple și Google. Astfel, prietenii și necunoscuții le vor putea găsi mai ușor. Pe piață, mai există și alte servicii de podcasturi, dar momentan doar cele două, cele mai importante sunt suportate in-app.

Într-o versiune viitoare, creatorii Anchor și-au propus să faciliteze accesul la fluxul RSS al propriului podcast. În acest fel, îți va fi mai ușor să partajezi toate creațiile tale realizate vreodată printr-un link. În plus, abonații vor fi notificați în secunda doi după apariția unui nou episod.

În final, Anchor este cea mai nouă soluție pentru a genera conținut online în perspectiva pe viitor a monetizării. Comparativ cu vlogging-ul de pe YouTube, podcasturile sunt mai ieftin de realizat și se pot consuma mai facil, în deplasare, cu căștile pe urechi. Ca idee show-urile care sunt postate doar pe Anchor dispar în 24 de ore, deși rămân salvate pe terminalul proprietarului și pe serverele Google și Apple, cu condiția să fi fost înaintate în prealabil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI