27 mart. 2017 | 12:19

Vei putea cumpăra OnePlus 3T și în versiunea Midnight Black

ACTUALITATE
Vei putea cumpăra OnePlus 3T și în versiunea Midnight Black

OnePlus 3T este unul dintre cele mai reușite smartphone-uri lansate în 2016 și, înainte de lansarea OnePlus 5, chinezii au decis să ofere 3T într-o nouă culoare: Midnight Black. 

Începând de pe 28 martie, OnePlus 3T Midnight Black (practic, negru mat) va putea fi comandat de pe site-ul companiei. Începând cu ora 2.00 a României, câțiva norocoși vor putea achiziționa smartphone-ul.

Spunem câțiva norocoși deoarece cei de la OnePlus comercializează modelul Midnight Black în versiune limitată și nu se știe exact câte unități vor fi disponibile pentru cumpărare.

Culoarea este singurul lucru diferit la noul OnePlus 3T, specificațiile fiind aceleași. OnePlus 3T este echipat cu un procesor Snapdragon 821 și cu 6GB memorie RAM, fiind unul dintre cele mai rapide smartphone-uri de pe piață la ora actuală.

Este un telefon mare, cu un display de 5,5 inch și rezoluție full HD. Camerele foto sunt ambele de 16MP, însă nu strălucesc din niciun punct de vedere.

Autonomia este un aspect foarte important în cazul OnePlus 3T. Acesta este dotat cu o baterie de 3.400mAh care se încarcă foarte rapid mulțumită tehnologiei Dash Charge. Asta înseamnă că, în cazul unui utilizator obișnuit, bateria ar trebui să țină în jur de două zile.

OnePlus 5 e posibil să fie lansat abia în vară, dar va avea un design nou și specificații excepționale, conform zvonurilor apărute în online. La exterior, OnePlus 5 ar puea avea un design similar Samsung Galaxy S7 edge, dar carcasa va fi din ceramică.

La interior, OnePlus 5 se pare că va fi construit în jurul unei combinații dintre un Snapdragon 835, 8GB RAM și o memorie internă de 256GB. Snapdragon 835 va fi de mare interes în 2017 și îl vom vedea într-o varietate foarte mare de dispozitivee, inclusiv Galaxy S8. Partea de captură va fi formată din două camere de 23, respectiv 16 megapixeli. Pentru încărcare rapidă se va folosi același port USB Type-C pe care l-am văzut și la OnePlus 3. Acumulatorul intern va fi de 4000 mAh. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 7.0.