Cineva a transformat un Nintendo 64 într-un Nintendo Switch [VIDEO]

Nintendo 64, una dintre cele mai populare console din toate timpurile a fost transformată de curând într-un Nintendo Switch, deși include câteva compromisuri.

Nintendo Switch nu este neapărat o consolă urâtă sau frumoasă, dar cu siguranță poate avea parte de îmbunătățiri exterioare. Din acest motiv, un pasionat de modding a decis să-și ascundă dockul pentru Switch într-o carcasă de Nintendo 64.

N64 sau Nintendo 64 Entertainment System s-a lansat oficial în 1996 în Japonia, urmând ca în a doua parte a lui 1997 să ajungă în toate colțurile lumii. Dacă tot au trecut 10 ani de atunci, un pasionat de modding ce se ascunde în spatele pseudonimului tettzan777 a ascuns un dock de Switch într-un N64. Întregul proiect este detaliat în clipul de mai sus, dar înainte de realizarea filmului, creatorul proiectului și-a detaliat inițiativa pe Reddit.

Având în vedere că Nintendo 64 este o consolă clasică, iar în cadrul acestui proiect a fost demontat ca la puzzle și redus la o carcasă, tettzan777 a ținut să menționeze că respectiva unealtă de gaming era oricum defectă. Astfel, gestul pe care l-a făcut a fost unul de readucere în actualitate a unei relicve nefuncționale.

Rezultatul final al proiectului este unul destul de atrăgător, deși ar fi putut fi un pic mai bine finisat. De exemplu, este de apreciat prezența porturilor USB pe partea din față a consolei, dar acelea ar fi putut fi vopsite cu aceeași culoare precum restul carcasei. Singurul handicap major al acestui concept ține de faptul că cele două controllere Joy-Con nu pot fi puse împreună cu tableta la încărcat în noul dock. Având în vedere că pot fi încărcate și separat, nu este neapărat o problemă, dar ar fi fost de apreciat.

Cei care vor să înțeleagă cum funcționează rețeta și sunt curioși de modul în care întregul proiect a fost asamblat, pot urmări cu atenție clipul de mai sus.

12:21 29.03.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video