31 aug. 2017 | 19:00

Televizorul Bang & Olufsen făcut de LG care te va interesa mai mult decât căștile lor

ACTUALITATE
Televizorul Bang & Olufsen făcut de LG care te va interesa mai mult decât căștile lor

Orice televizor OLED are un preț de achiziție foarte mare, dar nimic nu se compară cu cifra de achiziție pentru noul BeoVision Eclipse de la Bang & Olufsen. 

Cei de la Bang & Olufsen au fost asociați din totdeauna cu un design spetaculos și creații realizate prin folosirea celor mai noi tehnologii. Este însă prima oară când un produs emblematic al gigantului danez e promovat printr-un parteneriat cu un terț.

Cel mai nou TV de la Bang & Olufsen și primul televizor OLED al companiei este intitulat BeoVision Eclipse. Acesta este realizat în colaborare cu LG, deși este evident în fiecare colțișor al aparatului că inginerii danezi au fost responsabili în totalitate de design. Cel mai probabil, sud coreenii au intrat în ecuație cu panoul OLED de foarte bună calitate și cu sistemul de operare WebOS care va veni preinstalat pe aparat.

BeoVision Eclipse este unul dintre puținele produse ce au ieșit din parteneriatul dintre LG și Bang & Olufsen anunțat anul trecut. În trecut, sigla Beoplay a fost prezentă pe câteva accesorii pentru smartphone-urile de top ale LG.

Cu un preț de achiziție de 11.000 de dolari pentru versiunea de 55 inci, BeoVision Eclipse poate fi cumpărat și cu o diagonală de 65 de la 16.000 de dolari. Indiferent de varianta pentru care optezi, vei primi un TV 4K de top cu suport pentru HDR asistat de un soundbar pe trei canale cu o putere totală de 450W. Cei de la Bang & Olufsen se laudă că acest TV ar avea cel mai puternic sistem audio de pe piață, deși este foarte dificil de testat o astfel de afirmație.

Cea mai interesantă caracteristică a noului televizor constă în abilitatea acestuia de a se roti sau rabata printr-o apăsare din telecomandă. Dacă te miști destul de mult prin casă și îți place să alternezi poziții, acest detaliu s-ar putea să conteze foarte mult. Sistemul de operare preinstalat va fi WebOS 3.5 și, pe lângă aplicațiile YouTube și Netflix preinstalate, va veni nativ cu suport pentru Chromecast, AirPlay și Spotify Connect. TV-ul va ajunge în reprezentanțele Bang & Olufsen de săptămâna viitoare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele