Nokia te invită să-ți lași telefonul închis de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar Nokia și-a propus să includă un mesaj motivațional în noua sa reclamă de sezon.

Crăciunul reprezintă cea mai importantă perioadă din an pentru foarte mulți dintre noi. Mulți se străduiesc să fie oameni mai buni, să găsească niște cadouri inspirate pentru cei dragi și, mai important decât altceva, să fie alături de oamenii pentru care nu au timp în restul anului. Plecând de la acest set de valori specific sărbătorilor de iarnă, cei de la Nokia au reușit să creeze un clip care te-ar putea emoționa.

”Fii cadoul de sărbători” – Acesta este titlul noii reclame de la Nokia, un clip de aproximativ un minut și jumătate care reușește să te introducă în magia sărbătorilor. În scurt metraj, un tânăr ține legătura cu mama sa prin mesaje, clipuri video și fotografii pentru a o ajuta să facă parte din viața lui de la distanță. Dintr-un punct de vedere, acesta este miracolul tehnologiei din secolul 21. Faptul că poți împărtăși momente importante cu cei dragi de la mii de kilometri distanță reprezintă o particularitate de care profităm cu toți.

Problema, conform celor de la Nokia, este că uneori uitâm magia contactului uman tradițional din cauza dependenței de tehnologie. Este de apreciat faptul că încerci să ții legătura cu părinții tăi vârstnici prin video conferințe și imagini de înaltă rezoluție, dar o îmbrățișare s-ar putea să fie mai valoroasă.

În reclama celor de la Nokia sunt incluse câteva terminale ale brandului. Mama utilizează un Nokia 3, iar fiul este utilizator de Nokia 8. Cu toate acestea, smartphone-urile sunt mai puțin relevante de sărbători, iar finlandezii ne recomandă călduros, să lăsăm deoparte dispozitivele mobile pentru a socializa în lumea reală. Simpla ta prezență este cel mai bun cadou de sărbători, iar dacă reușești să nu pui mâna pe telefon în jurul mesei de Crăciun s-ar putea să câștigi mai mult decât Like-uri pe Facebook sau Instagram.

Alexandru Puiu
07:56 22.12.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video