15 aug. 2017 | 15:00

Într-un nou format, Titanfall Assault îți aduce pe mobile îndrăgitul joc

VIDEO Gaming

În doar câțiva ani, Titanfall a devenit una dintre cele mai îndrăgite francize de joc. Astfel, nu ar trebui să vină ca o surpriză lansarea Titanfall Assault pentru mobile.

Industria jocurilor este mai profitabilă ca niciodată. La fel ca în cinematografe însă, majoritatea banilor sunt generați de francize foarte vechi și continuări ale unor jocuri care vor genera cu siguranță vânzări generoase. Ocazional însă, există câteva studiouri care își fac curaj și investesc o sumă semnificativă într-o proprietate intelectuală complet nouă. Acest gest a fost făcut de Respawn Entertainment în 2014 când au lansat Titanfall, un FPS complet diferit față de orice alt titlu din ultimul deceniu.

După câțiva ani de la lansarea primului joc din serie, a urmat Titanfall 2, iar acum discutăm de un joc pentru mobile a cărui acțiune se petrece în același univers SF. Conceptul din spatele acestei versiuni este complet diferit comparativ cu experiența versiunii de console. Chiar și în aceste condiții însă, merită cu siguranță experimentat de fanii seriei.

În contrast cu FPS-urile clasice, Titanfall Assault pare să includă toate ingredientele specifice unui joc clasic de strategie – RTS. Caracterele vor fi însă neschimbate, grafica va fi spectaculoasă, iar conceptul general va reuși să fie original. ,,Testează-ți abilitățile de luptă prin dezlănțuirea unui arsenal puternic de Titani și Piloți, inclusiv unități specializate complet noi din Titanfall 2 optimizate pentru mobile. Profită de Sim Ninja, Boomer, Ion, Scorch și nu numai pe câmpul de luptă pentru a lupta cu scopul obținerii controlului frontierei. Colectează și actualizează câteva zeci de cărți, include cărți tactice Burn, ce se reflectă într-un ajutor puternic.” Descrierea oficială a jocului din Google Play sintetizează foarte bine experiența de gaming la care ar trebui să se aștepte jucătorii pe iOS și Android.

Noul Titanfall Assault poate fi descărcat gratuit din  iTunes App Store și Google Play. Profitul va fi câștigat de dezvoltator din achiziții in-app.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele