01 oct. 2016 | 15:57

Primul trailer care detaliază campania din Titanfall 2 e spectaculos

VIDEO VIDEO

Luând în calcul lipsa unei campanii single player în primul Titanfall, odată cu lansarea noului titlu din serie, dezvoltatorii s-au hotărât să lase urechea la doleanțele jucătorilor și să le pună în aplicare în Titanfall 2.

În urmă cu aproximativ doi ani, în 2014, Titanfall reușea să fie unul dintre cele mai populare, cele mai apreciate și cele mai originale FPS-uri. Într-un domeniul dominat de francize precum Battlefield, Call of Duty și, eventual, Doom sau Quake, performanța nou intratului în competiție a fost cu atât mai spectaculoasă. 

Pe lângă fanii unei experiențe multiplayer unice, au existat însă cei au fost dezamăgiți. Foarte mulți au fost convinși că în respectivul univers SF, dominat de roboți imenși și soldați cu costume futuriste, exista loc de o campanie single player. La momentul respectiv însă, cei de la Respawn Entertainment, într-o oarecare măsură probabil, au făcut un experiment cu Titanfall și au decis că e mai bine să-și investească toate resursele în multiplayer.

Din fericire, mai este foarte puțin timp până la lansarea Titanfall 2, iar acesta va include și un set de misiuni pe care să le duceți la bun sfârșit singuri, fără vreun partener din celălalt capăt al planetei. Deși existența campaniei single player era cunoscută de mult timp, prin intermediul trailerului de mai sus înțelegem mai bine cum se vor desfășura lucrurile în acele misiuni și care vor fi particularitățile ce vor defini, sperăm, din nou, o experiență unică.

Din câte se pare, poveste din Titanfall 2, pe care voi, ca jucători, veți fi nevoiți să o parcurgeți, pleacă de la un tânăr soldat. Acesta, după mai multe experiențe, va ajunge să trăiască și el legătura foarte puternică pe care trebuie să o experimenteze un pilot cu titanul său Mech. Deși subiectul nu pare foarte profund, trailerul efectiv este foarte bine realizat și s-ar putea să vă sensibilizeze un pic. Nu putem decât să sperăm că același sentiment îl vom trăi și după ce instalăm jocul.

Titanfall 2 se va lansa de 28 octombrie, în aproximativ 4 săptămâni pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. În condițiile în care primul titlu nu a ajuns pe consolele Sony, amatorii de PlayStation sunt probabil cei mai entuziasmați de acest anunț.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele