Telefoane vechi care încă merită cumparate: Șapte modele actuale

Telefoane vechi care încă merită cumparate: Șapte modele actuale

Poate că nu ai bugetul să-ți cumperi un telefon ultimul răcnet, dar ai posibilitatea să găsești o mulțime de telefoane vechi care merită cumpărate.

Cu toate că telefoanele de mai jos nu sunt apărute acum o lună sau acum trei luni, acestea încă au specificații care le recomandă ca smartphone-uri de calitate. Astfel, dacă ești interesat de un telefon vechi care merită cumpărat, poți consulta lista de mai jos.

Telefoane vechi care merită cumpărate: Huawei P9

Huawei P9 este un telefon care reușește să păstreze ștacheta la un nivel înalt, mai ales datorită procesorului Kirin 955 octa-core, care rulează la 2,5GHz + 1,8GHz, dar și mulțumită celor 3GB de memorie RAM. În plus, ai 32 de GB de spațiu de stocare, pe care îi poți extinde rapid cu ajutorul unui card microSD. Ecranul de 5,2 inci este generos și de calitate, având rezoluție Full HD, iar camera foto duală oferă imagini extrem de clare. Poți găsi Huawei P9 aici.

Telefon vechi care merită cumpărat: Samsung Galaxy S6

Un flagship de nivel înalt la vremea lansării, Samsung Galaxy S6 ajunge în topul nostru de telefoane vechi care merită cumpărate pentru că a trecut testul timpului și încă este recomandat deseori. Telefonul vine cu un procesor octa-core de 2,1GHz + 1,5GHz, dar și cu 3GB de memorie RAM. Camera foto de 16 megapixeli surprinde imagini foarte clare, pe care le poți revedea apoi pe ecranul Super AMOLED cu rezoluție QHD, sau 2560 x 1440 de pixeli. Poți afla mai multe detalii despre Samsung Galaxy S6 aici.

Telefon vechi încă de actualitate: LG Nexus 5X

LG Nexus 5X rămâne în continuare în cărți, fiind un telefon foarte bun, mai ales dacă ai în vedere o soluție de buget. Procesorul Snapdragon 808 are frecvența de 1,8GHz, iar cei 2GB de memorie RAM sunt ideali pentru multitasking. Ecranul cu rezoluție Full HD are diagonala de 5,2 inci, iar camera foto de 12,3 megapixeli realizează nu doar fotografii de calitate, ci poate și să filmeze la rezoluție 4K. Mai multe informații despre LG Nexus 5 poți găsi aici.

Telefoane vechi de top: Samsung Galaxy Note 5

Dacă ți-e dor de Note 7 și ți-ar plăcea o experiență asemănătoare, dar nu incendiară, atunci Samsung Galaxy Note 5 este telefonul pe care să-l ai în vedere. Note 5 vine cu binecunoscutul S-Pen care îți facilitează interacțiunea cu smartphone-ul, iar la capitolul specificații, acesta se laudă cu un procesor octa-core care rulează la 2,1GHz, dar și cu 4GB de memorie RAM. În ceea ce privește ecranul, acesta are un display generos, de 5,7 inci, iar camera foto principală are senzor de 16MP, astfel încât să surprinzi fotografii cât mai clare. Samsung Galaxy Note 5 este disponibil aici.

Telefoane vechi care merită cumpărate: iPhone 6S

Dacă îți cauți un telefon vechi care merită cumpărat, dar vrei altceva decât Android, atunci iPhone 6S este o soluție la îndemână. Telefonul vine cu 2GB de memorie RAM și 16GB de spațiu de stocare, iar în ceea ce privește ecranul, ai parte de un display IPS LCD, cu rezoluția de 1334 x 750 pixeli, acesta având diagonala de 4,7 inci. Smartphone-ul are și o cameră foto de 12 megapixeli, aceasta fiind capabilă să înregistreze videoclipuri la rezoluție 4K. Toate detaliile despre iPhone 6S sunt disponibile aici.

Telefon vechi care merită cumpărat: Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950 este încă un telefon de top, fiind o altă variantă potrivită dacă vrei ceva mai diferit decât Android. Sistemul de operare este simplu de utilizat, iar specificațiile nu lasă de dorit. Smartphone-ul are ecranul de 5,2 inci, cu rezoluția de 2560 x 1440 pixeli, iar camera foto principală are senzor de 20MP, fiind capabilă să filmeze 4K. Procesorul Snapdragon 808 stă la baza telefonului și operează la 1,8GHz, alături de 3GB de memorie RAM. Mai multe informații despre Microsoft Lunia 950 găsești aici.

Telefon vechi cu specificații bune: LG G4

Dacă ești încă în căutarea unui telefon vechi care merită cumpărat, LG G4 ar putea fi smartphone-ul de care ai nevoie. Telefonul vine cu un procesor Snapdragon 808 hexa-core și rulează la 1,8GHz. De asemenea, ai parte de 3GB de memorie RAM și de 32GB de spațiu de stocare, acesta putând fi extins cu un card microSD. Ecranul IPS Quantum are diagonala de 5,5 inci și rezoluția de 2560 x 1440 pixeli, iar camera foto are senzor de 16 megapixeli, având și stabilizator optic de imagine. LG G4 este disponibil aici.

Citește și: