13 apr. 2017 | 13:00

Star Wars Battlefront 2 pare remarcabil din primul trailer

VIDEO VIDEO

Dacă tot ne-am obișnuit de câțiva ani să vedem un nou film Star Wars în decembrie, mulți așteaptă cu entuziasm noul joc Star Wars Battlefront 2.

Universul Star Wars este unul cât se poate de vast și, deși a pornit de la scrierile lui George Lucas, a evoluat foarte mult în cei 45 de ani de existență. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că există foarte multe jocuri a căror acțiune se petrece în același spațiu fictiv. Următorul titlu va purta numele Star Wars Battlefront 2 și este o continuare a jocului lansat în noiembrie 2015, cu câteva săptămâni înainte de lansarea episodului 7 din îndrăgita franciză.

Zvonuri despre Star Wars Battlefront 2 au început să circule online de aproximativ jumătate de an. În ultimele săptămâni însă, titlul a fost subiectului mai multor materiale deoarece au scăpat online detalii despre campania de misiuni single player a viitorului joc. Mai mult decât atât, primul teaser trailer de doar 30 de secundepentru noul joc a ajuns mai devreme decât trebuie pe YouTube.

Inițial, trailerul de mai sus era programat pentru Star Wars Celebration, un eveniment dedicat fanilor universului creat de George Lucas ce ar urma să se desfășoare la finele acestei săptămâni. Detaliile sunt însă mai puțin importante. Relevant este faptul că trailerul ne ajută să ne formăm o opinie avizată despre ce ne-au rezervat cei de la EA Games.

Clipul de mai puțin de un minut ne arată că vom avea parte de lupte într-o varietate foarte mare de decoruri, atât în spațiu, cât și pe pământ. Nave spațial precum TIE Fighters și X-Wings nu vor lipsi din ecuație. La final, povestea va fi plimbat jucătorii prin toate erele Star Wars și veți ajunge să interacționați atât cu caractere precum Darth Maul, cât și Yoda, Rey sau Kylo Ren. Spre deosebire de primul Battlefront lansat în 2015, noul Star Wars Battlefront 2 va include o campanie single player.

O dată exactă a lansării nu se cunoaște încă, dar ar trebui să fie în preajma lansării episodului 8 în cinematografe, ce va avea loc în decembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele