11 nov. 2017 | 10:13

South Park ajunge pe mobile într-un joc agresiv: Phone Destroyer

VIDEO VIDEO

South Park este unul dintre cele mai îndrăgite seriale de animație din ultimii 20 de ani și era inevitabil să nu fie transpus într-un joc de mobil.

Trey Parker și Matt Stone au creat singuri franciza South Park și se află în continuare în spatele câtorva voci din omonimul serial de animație. În același timp, tot ei au făcut eforturi semnificative pentru a crea noi mijloace de promovare ale produsului principal. Pe lângă un lung metraj și câteva jocuri apărute în urmă cu mai bine de un deceniu, South Park a devenit la această oră un brand important de gaming pentru Ubisoft.

După South Park The Stick Of Truth din 2014 și The Fractured But Whole lansat în acest an, South Park a sosit într-un nou format de joc pe mobile. Intitulat sugestiv The Phone Destroyer, noul titlu este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android. Titlul este publicat de Ubisoft și a fost realizat de studiourile RedLynx.

Primele detalii despre South Park The Phone Destroyer au fost făcute publice la E3 în acest an, dar la momentul respectiv nu știam exact când se va lansa. Acum, titlul free-to-play cu achiziții in-app poate fi descărcat din App Store și Google Play. Formatul jocului va fi foarte cunoscut fanilor Hearthstone al celor de la Blizzard. Practic, vorbim de un joc cu cărți pe care le aduni și le folosești in-game împotriva inamicilor. Fiecare dintre cărți are abilități speciale și o doză semnificativă de amuzament.

Jocul poate fi jucat în multiplayer împotriva prietenilor, dar dacă vrei să-i înveți foarte bine toate dedesubturile, o poți face printr-un set stufos de 60 de misiuni single player. Deși rețeta din spate nu este neapărat nouă, The Phone Destroyer include și câteva particularități unice. În această categorie intră posibilitatea partajării de cărți cu prietenii. Deși există multe posibilități de achiziții in-app, cei de la Ubisoft au jurat că nu trebuie să cheltui vreun ban dacă vrei să te bucuri de tot ce are de oferit acest joc.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele