Snoop Dogg a preferat să facă piraterie decât să se aboneze la Tidal

Jay Z tocmai și-a lansat un nou album exclusiv pe Tidal, dar Snoop Dogg a preferat ,,să-l ia de la un prieten”, decât să se aboneze la serviciul de streaming.

Într-o perioadă în care tot mai multe servicii de streaming vin la înaintare cu exclusivități pentru a te forța să te abonezi, se pare că respectiva rețetă nu funcționează tot timpul. Cea mai recentă dovadă a acestui fapt vine de la Snoop Dogg care s-a arătat nevoit să facă piraterie pentru a se bucura de 4:44.

Jay Z este creatorul serviciului Tidal și persoana cu cele mai multe acțiuni în serviciul de streaming. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că a optat să-și lanseze albumul 4:44 doar pe platforma sa. Au trecut deja câteva săptămâni, iar în mod legal, albumul nu este disponibil în altă parte. În teorie, ar trebui să apară pe Apple Music sau Spotify la un moment dat, dar mai durează.

În încercarea de a face un scurt review noului album, popularul Snoop Dogg a decis să posteze pe YouTube clipul de mai sus. ,,Nu am Tidal, așa că un amic a trebuit să-l pirateze pentru mine. Eu sunt pe iTunes și alte chestii, vere.” Din păcate, chiar dacă rapperul pare a avea buzunare destul de adânci, nici măcar el nu s-a abonat la Tidal. În schimb, a optat pentru varianta mai ușoară.

În altă ordine de idei, Snopp Dogg a fost foarte încântat de albumul lui Jay-Z, iar 4:44 se pare că merită toate atenția. Numele l-a indus un pic în eroare pe Snoop, având în vedere că s-a aruncat la câteva cifre în plus când a făcut referire la el. ,,Trebuie să-mi explicați și mie asta. M-am dus pe iTunes căutându-i albumul. Nu l-am găsit, dar un prieten mi l-a trimis.” În final, Snoop a avut intenția să achiziționeze albumul, dar acest gest a fost imposibil.

Alexandru Puiu
07:28 05.07.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video