Shonin Streamcam îți pune viața pe Facebook și te ține în siguranță

Shonin Streamcam e un nou gadget care și-a propus să faciliteze streamingul live de conținut online pe cele mai populare platforme de pe internet.

Ideea de streaming live pe Facebook sau YouTube este una lăudabilă, cu condiția să ai baterie suficientă la telefon pentru a-ți trimite mesajul mai departe. Ideal ar fi să folosești în acest scop un echipament dedicat, preferabil chiar și fără ecran, care să nu te lase la greu. În momentul în care bateria nu mai este o problemă, atunci poți folosi astfel de gadgeturi pentru streaming live pentru securitate personală, transmisiuni îndelungate de proteste și alte scopuri nobile. Acesta este și motivul pentru care dispozitivul de mai sus este promovat ca o cameră purtabilă de securitate. Nu de alta, dar ești mult mai liniștit să vezi traseul soției de la muncă spre casă, când ești plecat în străinătate, decât să stai cu ea pe telefon.

Noua cameră Shonin Streamcam și-a depășit de mult targetul pe Kickstarter, dar va mai dura mult timp până când se va materializa producția în serie. Co-fondatorul companiei din spate speră să respecte un termen de februarie 2018 pentru primele unități livrate.

În privința specificațiilor, Shonin este certificată IP67 pentru rezistență la apă și praf, la fel ca iPhone 7 și 7 Plus. Face backup automat în cloud și un singur buton inițiază procedura de înregistrare. În funcție de buget, poți opta pentru o versiune cu conectivitate LTE sau doar Wi-Fi. Toate înregistrările sunt criptate, iar rezoluția capturii este full HD. Spațiul de stocare nativ este de 8GB, dar poate fi extins cu ușurință prin carduri SD. Un acumulator suplimentar de tip clips poate fi achiziționat pentru a dubla autonomia momentan necunoscută a dispozitivului.

Inițial, Shonin Streamcam va fi compatibilă doar cu streaming pe Facebook Live și YouTube, dar lista serviciilor suportate va fi extinsă în timp. Prețul pentru acest aparat este de 169 de dolari în varianta Wi-Fi și 179 de dolari pentru LTE. Până la această oră, a strâns deja 133.000 de dolari din targetul de 30.000.

20:00 17.08.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video