Noul scurtmetraj de la Blizzard îți prezintă Overwatch în altă lumină

Blizzard continuă seria scurtmetrajelor menite să spună povestea caracterelor din Overwatch prin intermediul noului Rise and Shine.

Overwatch a ajuns într-un timp foarte scurt după lansare unul dintre cele mai populare jocuri de pe piață. Este primul FPS de la Blizzard și prima franciză nouă după câteva decenii în care am fost asaltați doar cu jocuri ancorate în Diablo, StarCraft sau Warcraft. Proiectul surprinzător de ambițios are însă o problemă.

Deoarece Overwatch nu are o campanie single player de misiuni prin care să afli povestea personajelor cu care interacționezi în-game, cei de la Blizzard s-au gândit să apeleze la un artificiu. Prin lansarea de scurt-metraje și publicarea lor gratuită pe YouTube, jucătorii pot afla povestea tuturor caracterelor și pot dobândi un sentiment de empatie cu luptătorii care încearcă să iasă în evidență în fiecare arenă.

Având în vedere talentul cinematografic al designerilor de la Blizzard, nu este o surpriză faptul că scurtmetrajele din seria Overwatch pot concura la festivaluri din domeniul artistic. Până de curând, au fost șase astfel de clipuri care făceau o treabă foarte bună în a te lăsa cu gura căscată, chiar dacă nu te-ai jucat vreodată Overwatch și nici nu plănuiești să o faci – “Recall,” “Alive,” “Dragons,” “Hero,” “Infiltration,” și “The Last Bastion.”

Cel de-al șaptelea scurtmetraj al companiei este intitulat ”Rise and Shine” și poate fi vizionat mai sus. Acestea spune povestea eroului Mei, un caracter care are o afinitate pentru gheață. Clipul de exact zece minute a fost dezvăluit în premieră la Gamescom. Mei a lucat în cercetare în Antarctica înainte să fie înghețată printr-un proces de criogenizare. Ulterior, a intrat din nou în organizația Overwatch.

Ideea de bază este simplă, chiar și dacă nu ești un fan al animațiilor, este evident că aceste creații video sunt spectaculoase și pot fi confundate fără probleme cu scurtmetraje de la Pixar sau Dreamworks.

18:00 24.08.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video